Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Note20 S Pen – irbulis un pele vienā ierīcē

    Jaunākie raksti

    Jau šobrīd ir zināms, ka Samsung oficiāli izziņos Galaxy Note20 sērijas viedtālruņus 5. augustā, bet par pašiem viedtālruņiem baumu apjoms un to ticamība ir vāja. Tiek pieļauts, ka noplūduši Galaxy Note20 oficiālie attēli (skat. augstāk un zemāk), bet tas arī ir viss.

    Jaunākās baumas norāda, ka Samsung grasās piedāvāt kopā ar Galaxy Note20 sēriju arī uzlabotu S Pen digitālo irbuli, kas saņems jaunas iespējas. Sagaidāms, ka S Pen darbosies ne tikai kā irbulis, bet arī kā datorpele, lai būtu iespējams no ne pārāk liela attāluma kustināt kursoru viedtālruņa ekrānā.

    Reklāma

    Viedtālruņa iestatījumos būšot iespējams pielāgot kursora izmēru, krāsu un pārvietošanās ātrumu. Lai aktivizētu šo darbību, būšot jāpietur S Pen irbuļa pogu, tikai tad kursors pārvietosies viedtālruņa ekrānā.

    Samsung jūnija izskaņā paziņoja, ka uz IFA 2020 izstādi Berlīnē šogad negrasās doties. IFA izstādes ierīču izziņošanu Samsung pārcēlis uz augustu, kad norisināsies Unpacked pasākums. Turklāt Unpacked norisināsies augusta sākumā, kamēr IFA ir tikai septembrī.

    No Samsung Unpacked tiek gaidīti vairāki jauni augstas klases viedtālruņi – vismaz pāris Note sērijas modeļi un vismaz viens jauns Galaxy Fold lokanā ekrāna viedtālrunis. Ierasts, ka Samsung Unpacked tiek izziņotas ierīces, bet pēcāk IFA norises laikā Samsung precizē dažādas detaļas par viedtālruņu iespējām un programmatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma