Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple papildinātās realitātes viedbrilles tomēr varētu iznākt nākamajā gadā

    Jaunākie raksti

    Bloomberg uzskata, ka no Apple nākamajā gadā gaidāma 5G tīklus atbalstoša ierīce, bet tas nebūs viedtālrunis. Zināms, ka Apple jau pāris gadus koķetē ar papildinātās realitātes tehnoloģijām, kā arī ilgāku laiku tiek baumots par Apple papildinātās realitātes brillēm, kas atgādinās ne pārāk populāro Google Glass projektu.

    Bloomberg šobrīd neprecizē Apple papildinātās realitātes viedbriļļu iznākšanas laiku, nav pat zināms, kurā gada pusē brilles varētu tikt izziņotas. Apple papildinātās realitātes viedbriļļu iznākšanu varētu atstumt uzņēmuma vadības lēmums, ka brilles un to ekosistēma vēl nav gatava pārdošanai plašākai publikai.

    Reklāma


    Baumas norāda arī uz Facebook un Amazon plāniem izlaist papildinātās realitātes viedbrilles tuvāko gadu laikā. Par Facebook gan tiek runāts, ka uzņēmums kopēs Snap Spectacles, nevis veidos īstenas papildinātās realitātes viedbrilles.

    Viens no lielākajiem papildinātās realitātes viedbriļļu izaicinājumiem ir privātuma nodrošināšana apkārtējiem. Tieši iebildumi pret apkārtējo cilvēku privātuma ievērošanu nogalināja Google Glass projektu, kas bija paredzēts privātpersonām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma