Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival uzstāsies Pipedrive līdzdibinātājs Ragnar Sass un bijušais Google produktu dizainers Eric Baczuk  

    Jaunākie raksti

    27.-29. novembrī globālā tehnoloģiju, politikas, startup un dzīvesstila festivālā Digital Freedom Festival uzstāsies uzņēmumu Pipedrive un NVO Garage48 līdzdibinātājs Ragnar Sass no Igaunijas, kā arī uzņēmuma Sidewalk Labs līdzdibinātājs, bijušais Google produktu dizainers Eric Baczuk no ASV. Festivāla dalībniekiem būs iespēja iepazīties arī ar pasaulē vadošās domnīcas Singularity University Nīderlandē dibinātāja Yuri van Geest un uzņēmuma Bazaar līdzdibinātājas Nina Martin no Vācijas vērtīgo pieredzi.

    Festivāla konferences galvenās tēmas – e-pārvaldība, dalīšanās ekonomika, viedās pilsētas un kiberdrošība

    Reklāma

    Eric Baczuk ir līdzdibinātājs jauna tipa uzņēmumam Sidewalk Labs, kas strādā pie inovatīvu produktu izstrādes pilsētām urbāno problēmu risināšanai. Viņš ir darbojies kā interaktīvais dizainers globālā dizaina un stratēģijas uzņēmumā Frog un kā zinātniskais līdzstrādnieks MIT’s SENSEable City Lab. Viņa darbi ir izstādīti Vīnes biennālē, kā arī filmu, interaktīvo mediju, mūzikas festivālā SXSW, un atspoguļoti tādos izdevumos kā Atlantic, BBC, Wired, Vogue un Domus magazine.

    Ragnar Sass ir uzņēmuma Pipedrive, kas ieguvis prestižo the Best Enterprise SaaS B2B Startup the Europas balvu, līdzdibinātājs. Šis uzņēmums 2016. gada balsojumā ieguvis labākā privātā darba devēja titulu Igaunijā. Viņa jaunākais projekts ir cilvēkresursu menedžmenta instruments Clanbeat, kas palīdz darbiniekiem attīstīties organizācijas ietvaros.

    Savukārt Yuri van Geest ir Singularity University Nīderlandē dibinātājs. Šī institūcija dod iespēju izmantot biotehnoloģijas, mākslīgo intelektu, neirozinātni, lai risinātu cilvēcei svarīgas problēmas, piemēram: izglītība, enerģija, vide, pārtika, veselība, nabadzība, drošība, ūdens apgāde. Viņa dibinātā kompānija Trend8 strādā ar tādiem uzņēmumiem kā Huawei, P&G, Vodafone Group, Adidas Global, Philips Global, Samsung, MIT un Google.

    Uzņēmuma Bazaar līdzdibinātāja Nina Martin nodarbojas ar sociālo uzņēmējdarbību. Viņa ir radījusi platformu vietējo iedzīvotāju un iebraucēju integrācijai, saslēdzot digitālo pasauli ar reāliem notikumiem. Nina Martin savu pieredzi digitālajā kino, jaunajos medijos, dizaina menedžmentā izmanto, pielietojot radošas metodes startup uzņēmumu un NVO atbalstam. Viņai ir ieguvusi vērienīgu starptautisku pieredzi, strādājot dažādos projektos Somijā, Libānā, Vācijā, Meksikā, Dienvidāfrikā un citur.

    Digital Freedom Festival ir globāls tehnoloģiju, politikas, startup un dzīvesstila festivāls, kurā pulcēsies vairāk nekā 1000 tehnoloģiju un startup uzņēmēji, eksperti, politikas veidotāji, investori un iedvesmojoši runātāji no visas pasaules, lai meklētu atbildes, kā sabiedrība, politikas veidotāji un uzņēmēji var labāk sadarboties un izmantot tehnoloģiju radītās priekšrocības.

    Festivāla centrālā tēma būs digitālā revolūcija, tās ietekme uz biznesu, politiku un dzīvesstilu. Divu dienu garumā dalībnieki meklēs atbildes, kā sabiedrība, politikas veidotāji un uzņēmēji var labāk sadarboties un izmantot tehnoloģiju radītās priekšrocības. Startup uzņēmēji varēs piedalīties izglītojošās meistarklasēs, startup ideju (pitch) konkursā un prezentēt savus radītos produktus Expo, lai piesaistītu potenciālo klientu, investoru, darbinieku un starptautisko mediju uzmanību. Savukārt investori aicināti tikties ar daudzsološākajiem startup un tehnoloģiju uzņēmumiem no Baltijas valstu reģiona, kā arī no Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas.

    Festivālu atbalsta Attīstības finanšu institūcija Altum, stratēģiskais partneris Lattelecom, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (Live Rīga), 500 Startups, Baltic-American Freedom Foundation (BAFF), Nīderlandes Karalistes vēstniecība Latvijā, Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā (Norden), Zvērinātu advokātu birojs SORAINEN, Izraēlas vēstniecība Latvijā, LR Ekonomikas ministrija, LR Ārlietu ministrija, satura partneris RTU Rīgas Biznesa Skola, Rīgas Dome, ASV vēstniecība Latvijā, SDVentures, Httpool, Mailigen, Slush, Tribe, Latvijas Startup uzņēmumu asociācija un citi.

    Divu dienu biļetes var iegādāties mājaslapā www.digitalfreedomfestival.com. Aicinām sekot jaunumiem līdzi arī Facebook, Twitter un Instagram kontos, #DFFestival.

    Konferences oficiālā valoda – angļu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma