Web Analytics
More
    Reklāma

    Sāk pārdot Lenovo ThinkCentre Neo Ultra datoru, kas ir tiešs konkurents Apple Mac Studio

    Jaunākie raksti

    Jaunais Lenovo ThinkCentre Neo Ultra dators tika izziņots šī gada tehnoloģiju izstādē CES 2024. Tas ir salīdzinoši maza izmēra personālais dators, kas vizuāli ļoti atgādina Apple Mac Studio darbstaciju.

    Tieši tāds arī ir Lenovo mērķis, iesoļojot šajā segmentā, piedāvāt savu alternatīvu maza izmēra jaudīgiem galda datoriem. Sākot no trešdienas, ThinkCentre Neo Ultra ir pieejams Austrālijā. Datora izmēri ir 195 x 191 x 108mm un kopējais tilpums 3.6 litri.

    Reklāma

    Šo mazo datoru varēs aprīkot ar jaudīgu Intel Core i9 procesoru un Nvidia GeForce RTX 4060 videokarti. Neo Ultra būs iespējams pieslēgt līdz pat astoņiem ārējiem displejiem, kā arī tam ir ļoti daudz dažādu pieslēgvietu un pat iebūvēts iekšējais skaļrunis. Ja būs nepieciešams, šo mazo datoru var papildināt arī ar VGA pieslēgvietu.

    Lai to visu darbinātu un nodrošinātu optimālu temperatūru, tiks izmantoti četri ventilatori, kā arī datoram tiks pievadīta 350W jauda. Zīmīgi, ka šīs dators ir jau aprīkots ar WiFi 7 un Bluetooth 5.4, kam būtu jānodrošina ļoti ātrs un stabils bezvadu savienojums. Ieteiktā mazumtirdzniecības cena varētu būt no 2210 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Varga
    06.07.2024 09:48

    Mhmm, nē paldies, nevēlos tādu. Mana pieredze ļoti viennozīmīgi liecina, ka jebkurš “konkurents” kādam apple produktam ir vārga atblāzma

    Reklāma