Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola un Lenovo Vācijā vairs nedrīkst pārdot savus viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Lenovo un Motorola aizliegts uz laiku Vācijā pārdot viedtālruņus un klēpjdatorus ar mobilo datu savienojumu. Lieguma pamatā ir patentu strīds ar ASV bāzēto InterDigital.

    Vēl 2022. gadā OnePlus, Oppo un Vivo nācās apturēt darbību Vācijā un daļā citu Eiropas valstu, jo bija strīds ar Nokia arī par patentu pārkāpumiem. OnePlus, Oppo un Vivo vairāk nekā gadu nebija pieejams šajos Eiropas tirgos.

    Reklāma


    Lenovo un Motorola Vācijā nedrīkst pārdot ierīces ar GSM, UMTS, LTE vai 5G datu savienojumu. Lai liegtu Lenovo un Motorola darbību Vācijā, InterDigital bija jāieskaita tiesas norādītā kontā 4.5 miljonus eiro, kas kalpotu par drošības naudu. Ar drošības naudu InterDigital kavējās, bet nu nauda nonākusi tiesas norādītā kontā un liegums pārdot ierīces stājies spēkā.

    Motorola no Vācijas tiešsaistes lapas nācies izvākt visu informāciju par viedierīcēm, līdzīgi rīkojies Lenovo. Veikali drīkst pārdot Lenovo un Motorola ierīces, bet nedrīkst neko jaunu pasūtīt no ražotājiem. Pagaidām nav zināms, kā šis viss Lenovo un Motorola beigsies .

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    14.05.2024 11:23

    Lai liegtu Lenovo un Motorola darbību Vācijā, InterDigital bija jāieskaita tiesas norādītā kontā 4.5 miljonus eiro, kas kalpotu par drošības naudu.
    Nu ja, ja tev ir nauda, tad vari aizliegt gandriz jebko. Ja nav tad turpini raudat talak. Nozelojami.

    KKTK
    14.05.2024 12:30
    Reply to  Oskars

    Neraudi – izdomā un piereģistrē savu patentu ;)

    assasa
    15.05.2024 09:15

    Tas nozīmē, ka to cenas Vācijas tirgū krītas?

    Reklāma