Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo atsauc ārējo akumulatoru, kuram ir potenciāls aizdegties

    Jaunākie raksti

    Lenovo paziņojis, ka atsauc noteiktu partiju ārējo akumulatoru, kas aprīkoti ar USB-C pieslēgvietu un paredzēti portatīvo datoru uzlādei.

    Atsaukums attiecas uz tiem akumulatoriem, kuri ražoti no 2022. gada janvāra līdz jūnija, un to partijas numurs ir 40ALLG2WWW. Šīm baterijām ir ļoti liels risks aizdegties, tāpēc ka ir problēmas ar skrūvēm, kas var viegli atskrūvēties. Šādā gadījumā veidojas īssavienojums, kas veicina akumulatora aizdegšanos.

    Reklāma

    Modeļi, kas ir ražoti pirms vai pēc šī perioda, nav pakļauti aizdegšanās riskam. Lenovo esošajiem klientiem nomainīs ārējo akumulatoru, kad tiks aizpildīts speciālais pieteikums. Pārdoto bateriju skaits gan nav pārāk liels, un tie ir nepilni trīs tūkstoši ASV tirgū. Precīza informācija par Eiropu gan nav zināma, bet ir vērts pārbaudīt savas iekārtas partijas numuru.

    Diezgan loģisks jautājums būtu par šādu bateriju utilizāciju, un plašāka informācija gan par to nav, bet tādas noteikti nevajadzētu mest atkritumu urnā vai pārvadāt vidē, kurā tās varētu ļoti kratīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Trx450
    27.11.2023 10:23

    Saules paneļu parkiem derē kur uzkrāt saražoto enerģiju

    Biteme
    27.11.2023 10:41

    Kāds pažēloja zilo skrūvju zapti, kas kardināli nepieļautu atskrūvēšanos ja reiz skrūves/atsperšaibas bija piemeklētas nepareizās.

    Reklāma