Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli izziņotās “DOOM: The Dark Ages” videospēles sižets noritēs viduslaikos

    Jaunākie raksti

    Microsoft rīkotajā Xbox Games Showcase 2024 konferencē parādīta, iespējams, viena no Xbox gaidītākajām videospēlēm “DOOM: The Dark Ages”, kas ir vēl viens papildinājums garajā franšīzes vēsturē.

    Ja iepriekš par šo spēli bija tikai baumas un spekulācijas, tad konferences laikā tā tikusi oficiāli izziņota un ir pieejams pirmais reklāmas un spēles video. Tas skaidri norāda, ka šajā reizē “DOOM” sižets atgriezīsies pagātnē, nevis attīstīsies ar stāstu nākotnē. Tie būs tumši laiki ar lēnāku spēles sižetu un ātrumu nekā tas bijis iepriekš.

    ReklāmaAdvertisement

    Balstoties uz redzēto video, var teikt, ka “DOOM: The Dark Ages” turpināsies franšīzes labākajās tradīcijās. Tā būs asiņaina, un spēles sižets būs par dažādu viduslaiku briesmoņu saplosīšanu un iznīcināšanu. Blakus ierastajai bisei, galvenais spēles tēls saņēmis iespaidīgu vairogu, kas aprīkots ar motorzāģa zobiem, tādējādi ar tā palīdzību arī ļaujot iznīcināt citus mošķus.

    Spēle “DOOM: The Dark Ages” sižets ir veidots kā turpinājums par Doom Slayer tēla attīstību. Jaunā spēle būs pieejama dažādās platformās, neskaitot PC un Xbox spēļu konsoles, to varēs spēlēt arī PlayStation 5. Sagaidāms, ka id Software un Bethesda radītā jaunā franšīzes spēle būs viena no populārākajām Xbox spēlēm. Tā gaidāma 2025. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    13.06.2024 11:14

    GamePass Day one. Būs jāpašaudās nākošajā gadā.

    Braucējs
    14.06.2024 10:56

    Welcome back, great slayer!

    Reklāma