Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāmā PlayStation 5 Pro konsole saņems to pašu procesoru, bet krietni ātrāku videokarti

    Jaunākie raksti

    Par uzlaboto PlayStation 5 spēļu konsoles modeli tiek runāts jau kādu laiku, un tagad baumu līmenī uzpeldējusi iespējamā PlayStation 5 Pro specifikācija.

    Ar jauno Pro sērijas modeli Sony negrasās aizstāt esošo PS5 konsoli, bet gan abas versijas piedāvāt paralēli. Jaunā PS5 Pro būs vēl jaudīgāka iekārta, uz kuras baudīt spēles augstākajā vizuālajā baudījumā. Par jaudu joprojām rūpēsies AMD Zen2 procesors, tāpat kā PS5 modeļos.

    Reklāma

    Vienīgā lielā izmaiņa CPU kontekstā būs palielināts ātrums. Proti, PS5 Pro spēs sasniegt 3.85GHz lielu darbības ātrumu, bet parastā konsoles versija 3.5GHz. Šis 10% pieaugums ļaus spēles attēlot vēl labāk, un tās būs speciāli atzīmētas ar birku “PS5 Pro Enhanced”.

    Kaut arī nav precīza informācija par grafiskās kartes specifikāciju, pēc pieejamās informācijas tā būs par 40% ātrāka. Tā būs spējīga izmantot vairāk sistēmas atmiņas, kā arī nodrošinās uzlabotu staru izsekošanu (angliski ray tracing). Tāpat jaunā konsole spēs apstrādāt vairāk operatīvās atmiņas, proti, no 16GB varēs izmantot 13.7GB. Pagaidām nav precīza informācija, vai PS5 Pro modelis saņems lielāku iebūvēto atmiņu, bet informāciju konsole būs spējīga nolasīt ar ātrumu 576GB/s.

    Jaunais Sony PlayStation 5 Pro modelis varētu parādīties šī gada beigās svētku laikā, taču pagaidām nav zināma tā cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma