Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai Adobe kļuvusi par spiegošanas programmatūras veidotāju?

    Jaunākie raksti

    Tā gadās visai reti, bet Adobe lietošanas noteikumi kļuvuši par populāru lasāmvielu. Protams, iemesls ir iespējama šmuce no Adobe puses, ko daudzi jau metušies nodēvēt par Adobe spiegošanu un Adobe lietotnes tiek sauktas par spiegprogrammatūru.

    Šīs nedēļas sākumā Photoshop un Substance 3D izstrādātājs Adobe nokļuva mēslu vētras pašā centrā pēc tam, kad Adobe lietotāju kopiena pamanīja izmaiņas uzņēmuma Vispārējos lietošanas noteikumos, kas tagad piespiež Adobe produktu lietotājus nodrošināt uzņēmumam neierobežotu piekļuvi viņu projektiem (jā, visiem projektiem), tostarp tiem, kas varētu atbilst NDA jeb satura neizpaušanas līgmumumos atrunātajam. Adobe arī vatēru veikt “satura pārskatīšanu” un izmantot datus citiem nolūkiem.

    Reklāma

    Lai pielietu eļļu ugunij, tika arī atklāts, ka Photoshop noņemšana no datora, izmantojot Adobe Uninstaller, nav iespējama, pirms neesi piekritis šiem lietošanas noteikumiem.

    Nosacīti jaunie Adobe lietošanas nosacījumi ir publicēti šī gada februārī, pagaidām arī nekādi komentāri no Adobe puses nav sekojuši.

    Avots80
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    09.06.2024 10:39

    6. jūnijā Adobe bija veikuši komentārus par šo, tieši blogā. Te ir links — https://blog.adobe.com/en/publish/2024/06/06/clarification-adobe-terms-of-use

    Reklāma