Web Analytics
More
    Reklāma

    Dashlyte piedāvā kaula pārvades austiņas ar LED gaismām uzlabotai drošībai

    Jaunākie raksti

    Ja esi no tiem, kuriem patīk sports un mūzika, Dashlyte piedāvātās kaula pārvades austiņas ar LED izgaismojumu uzlabotai drošībai varētu būt tieši Tev! Protams, ir nedaudz muļķīgi aizbāzt ausis ar mūziku un paļauties uz niecīga izmēra LED gaismiņām savai drošībai, bet tā ir katra paša izvēle.

    ReklāmaAdvertisement

    Te gan jānorāda, ka kaula pārvades austiņas gluži neaizspiež ciet lietotāja ausis un apkārt notiekošais ir vismaz daļēji dzirdams. Vienlaikus arī jāatgādina, ka kaula pārvades austiņas ir labs risinājums tiem, kuriem parastās, ausī ievietojamās austiņas spiež, krīt ārā vai rada kādu citu diskomfortu.

    Dashlyte kaula pārvades austiņas izmanto Bluetooth 5.3 savienojumu, kā arī tām ir IPX5 mitruma noturība. Ar vienu uzlādi tās darbosies līdz 6 stundām, kas gan nav diez ko daudz. Ja nevēlies LED izgaismojumu, tad ir desmitiem citu kaula pārvades austiņu, tās šobrīd nemaksā pārāk daudz. Kaut vai tajā pašā Amazon Vācijas tīmekļa vietnē vari meklēt pēc “knochenleitungskopfhörer” vai angliskā “bone conduction headphones”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma