Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW prezentē jaunos 3. sērijas Sedan un Touring automobiļus

    Jaunākie raksti

    Jau teju 50 gadus BMW 3. sērijas automobiļi ir uzņēmuma zīmola kodols un esence. Tie iemieso sportisko garu premium klases automobiļos un sniedz nozīmīgu ieguldījumu dizaina, braukšanas dinamikas un tehnoloģisko inovāciju izstrādē. Arī jaunie BMW 3. sērijas Sedan un BMW 3. sērijas Touring modeļi simbolizē nepārtrauktu progresu un attīstību.

    Kvalitatīva braukšanas pieredze

    Augsta un efektīva piedziņas sistēma, vieglas konstrukcijas elementi un optimizēti aerodinamiskie raksturlielumi ir galvenie faktori, kas palīdz panākt līdzsvaru starp augstas kvalitātes braukšanas pieredzi un zemu degvielas patēriņu. Atsevišķos modeļos izmantotā 48 V vieglā hibrīda tehnoloģija ne tikai uzlabo jaudas padevi, bet arī paaugstina automobiļu efektivitāti. Motora pārsegs, priekšējie sānu paneļi un daudzas citas BMW 3. sērijas detaļas ir izgatavotas no otrreizēji pārstrādāta alumīnija.

    ReklāmaAdvertisement

    Sportiska elegance un mūsdienīgums

    Tehnoloģiskie sasniegumi ir papildināti ar dažādām eksterjera un interjera dizaina modifikācijām. Jaunā BMW 3. sērijas Sedan un BMW 3. sērijas Touring dizainu raksturo sportiska elegance un mūsdienīgums. BMW priekšējā režģa dizains un izteiksmīgie lukturi – abas zīmola raksturīgās iezīmes – piešķir automobiļiem neatkārtojamu izskatu. Papildinātā pieejamo krāsu izvēle – metāliskās Arctic Race Blue un Fire Red krāsas – un vieglmetāla diski pastiprina automobiļa sportisko eleganci, savukārt jauna dizaina stūre un vadības panelis, kā arī dažādas aprīkojuma funkcijas nodrošina neaizmirstamu braukšanas pieredzi.

    Lielākā piedziņas sistēmu daudzveidība

    Jaunie modeļi ir papildināti ar dažādiem atjauninājumiem, kas paceļ jaunā līmenī ne tikai automobiļu vizuālo dizainu, bet arī progresīvo veiktspēju. Izvēloties no četriem benzīna un četriem dīzeļa dzinējiem ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju, kā arī plug-in hibrīda tehnoloģiju, BMW 3. sērijas automobiļi piedāvā lielāku piedziņas sistēmu daudzveidību nekā jebkura cita zīmola modeļu klāsts. Visi jaunie modeļi standarta aprīkojumā ir aprīkoti ar astoņu pakāpju Steptronic pārnesumkārbu, kas papildināta ar pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņām uz stūres rata, lai spētu veikt ātras, manuālas darbības.

    Jaunie BMW 3. sērijas modeļi sper soli uz priekšu arī elektrifikācijas jomā. Ar jaunajiem augstsprieguma akumulatoriem ir palielināts plug-in hibrīda modeļu elektriski uzlādējamo automobiļu darbības diapazons līdz 101 kilometram.

    Plašs palīgsistēmu klāsts komfortam un drošībai

    Jaunajā BMW 3. sērijas Sedan un BMW 3. sērijas Touring ir plašs palīgsistēmu klāsts, uzlabojot braukšanas komfortu un drošību. Priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēma un kruīza kontrole ar bremzēšanas funkciju, kā arī jaunā ātruma kontroles palīgsistēma ir dažas no standarta aprīkojumā iekļautajām funkcijām. Izcila papildaprīkojuma daļa ir Driving Assistant Professional, kas ietver stūrēšanas un joslu kontroles asistentu un aktīvo kruīza kontroli ar Stop&Go funkciju, kā arī ātruma kontroli, luksoforu atpazīšanas funkciju un citas palīgsistēmas. Papildus parkošanās distances kontroles sistēmai standartaprīkojumā pieejamais parkošanās asistents nodrošina arī automātisku manevrēšanu stāvvietās un izbraukšanu no tām.

    Jaunā BMW operētājsistēma 8.5 un inovatīvi digitālie pakalpojumi

    Jaunākās paaudzes BMW iDrive ar QuickSelect, kas balstīta uz BMW operētājsistēmu 8.5, nodrošina optimizētu ventilācijas un klimata kontroles funkciju darbību. Temperatūras izvēli, ventilācijas intensitāti, sēdekļu un stūres rata apsildi tagad var regulēt manuāli vai ar balss komandu, izmantojot BMW inteliģento personīgo asistentu.

    BMW operētājsistēmas 8.5 versija vēl vairāk atvieglo BMW 3. sērijas lietotāja pieredzes individualizēšanu, vienkāršojot transportlīdzekļa sasaistes procesu ar BMW ID un My BMW App, kas sniedz informāciju par transportlīdzekļa statusu, atlikušo nobraukumu un visām tehniskās apkopes prasībām. Papildu 3D skata funkcija sniedz autovadītājiem iespēju viedtālrunī apskatīt trīsdimensiju tiešraides attēlu, kurā redzama automobiļa tuvākā apkārtne. Ar My BMW lietotnes palīdzību ir iespējams kontrolēt arī uzlādes procesu plug-in hibrīda modeļiem.

    Jaunā BMW 3. sērijas Sedan un BMW 3. sērijas Touring ražošana tiks uzsākta šī gada jūlijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Atis
    02.06.2024 16:43

    Ar ko atškiras no esošās? Vizuāli praktiski tas pats.

    Čiekurs
    03.06.2024 08:44
    Reply to  Atis

    Ja nemaldos nav jaunaus modelis bet gan LCI jeb feislifts

    Atis
    03.06.2024 15:03
    Reply to  Čiekurs

    Jau šobrīd ir G20 facelifts. Šitais ir kaut kāds facelifts faceliftā.

    Gundars
    04.06.2024 20:39

    Kuš, kuš. Ja preses relīze saka ka pilnīgi jauns, tad pilnīgi jauns. Jauna pieredze, vēl vairāk atvieglo braukšanu un progresa progress. Sanāk ka iepriekšējie modeļi bija veci, neērti un nespējīgi.

    Karlis
    06.06.2024 22:45
    Reply to  Gundars

    Tiem nebija ilgspējas momenta

    Reklāma