Web Analytics
More
    Reklāma

    Framework Laptop 13 klēpjdatora modelim būs pieejams 120Hz displejs un Intel Core Ultra procesori

    Jaunākie raksti

    Framework bija apsolījuši viegli labojamu un uzlabojamu klēpjdatoru, un Framework 13″ modelis ir tieši tāds! Jau šobrīd iespējams iepriekšpasūtīt savam Framework 13″ jaunu, nomaināmu sistēmplati ar Intel Core Ultra procesoriem, tāpat pieejama uzlabota tīmekļa kamera un pat būs iespējams nomainīt esošo 60 Hz, 2256 x 1504 izšķirtspējas ekrānu pret jaunu 120 Hz, 2880 x 1920 ekrānu.

    Interesanti, ka Framework 13″ saņems kādam citam klēpjdatoram veidotu 120 Hz ekrānu, par to liecina nelielā nesaderība ar ekrāna apmali un jaunā ekrāna matricas noapaļotajiem stūriem. Jaunajam ekrānam ir 1500:1 kontrasts, kas arī būtiski uzlabos lietotāja dzīvi.

    ReklāmaAdvertisement

    Framework beidzot pircējiem piedāvās arī pilna izmēra SD kartes lasītāja moduli, to gan sākotnēji varēs iegādāties tie, kuri pirks jaunu Framework klēpjdatoru.

    Framework samazinājis arī AMD Ryzen 7040 sērijas modeļu cenas, tās tagad ir vienādas ar Core Ultra modeļu cenām. Interesanti, ka ar Core Ultra modeļiem tomēr paliek arī ieguvumi, Framework kopā ar Intel procesoriem piedāvā uzreiz ietilpīgāku akumulatoru par to pašu cenu, kas ir AMD variantā ar mazāku akumulatoru.

    Te gan ir jānoāda, ka Framework vēl arvien nesūta klēpjdatorus uz Latviju. Framework norāda, ka ir iespējams izmantot pārsūtīšanas servisus (kā to darīja Kristaps), bet Framework par to darbību nekādu atbildību nenes, kā arī iesaka veikt ierīces apdrošināšanu, kad tiek izmantoti pārsūtīšanas pakalpojumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma