Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārskatāmā nākotnē PC lietotāji varēs izmantot Sony PSVR 2

    Jaunākie raksti

    Kāda uzieta dokumentācija liecina par to, ka drīzumā datoru īpašniekiem beidzot būs iespējams izmantot Sony virtuālās realitātes komplektu PSVR 2, kas šobrīd saderīgs vienīgi ar PS5 konsoli.

    To lietošanai būs nepieciešams īpašs adapteris, kas nodrošinās to saderību ar klasiskajiem PC. Par to liecina kāda entuziasta atrastie sertifikācijas dokumenti. Tajos rakstīts, ka Sony ir izstrādājuši īpašu adapteri, lai nodrošinātu PlayStation VR2 ierīces atbalstu citām platformām.

    Reklāma

    Vēl šī gada februārī uzņēmums bija minējis, ka strādā pie PSVR 2 datoru atbalsta, tomēr netika minēts konkrēts risinājuma datums. Taču iegūtā informācija par šo sertifikāciju varētu vedināt uz to, ka Sony ir visai tuvu, lai paziņotu par saderību, un tas varētu notikt vismaz šī gada ietvaros. Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija par noslēpumaino adapteri, kas nodrošinās iekārtas lietošanu ar citām ierīcēm.

    Jāsaka arī, ka PSVR 2 pārdošanas apjomi un interese ir salīdzinoši zema, jo šis komplekts maksā dārgāk nekā lētākā PS5 versija, līdz ar to šāda saderība ar PC varētu iekustināt vājo interesi. Tomēr skaidrs, ka šis ir ļoti specifisks nišas produkts, kas paredzēts vienīgi videospēļu baudīšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    31.05.2024 12:11

    Adapteris, vai ALEX uz PS5, bet jā, kaut kas ir jādara, lai šis ietu uz priekšu :) Šķiet ar adapteri jau varis nebūtu tik nišas produkts, paši vēl nupat rakstījāt ka VR vairāk spēlē kā tie Āboli?

    REALAIS
    31.05.2024 13:56
    Reply to  Kartupelis3

    Būs tāpat nišas produkts. Ja atkal ir “īss” vads jātur savienotam ar PC, tad ir kā ir. Nebūs ērti kopumā, ka kustība ir ierobežota.

    Kartupelis3
    31.05.2024 14:21
    Reply to  REALAIS

    ja īss vads, tad jā.. bet tie vadi tak varētu būt pagaraināmi?

    Cik bija viņām FPS/Hz? Man interesē pat vairāk prieks racing spēlēm, priekš plika GT7 neceļas roka, bet ja var PC pieslēgt, tad, ņemot vērā, ka citi VR tāpat ir dārgāki vai stipri dārgāki, varētu būt ok piedāvājums vrb..

    REALAIS
    31.05.2024 16:01
    Reply to  Kartupelis3

    Bet te atkal ir jautājums vai spēļu izstrādātāji skries piedāvāt PS VR2 versiju spēlēm. Šobrīd daudz kas ir miglā tīts. Te vēl ir jāgaida informācija kā vispār viņi to ir paredzējuši.

    Last edited 21 days ago by REALAIS
    Enter
    31.05.2024 16:35
    Reply to  REALAIS

    Man gan liekas interesants variants. Ja darbosies aptuveni tāpat kā uz PS, tad man šķiet labs verķis, ar to acu skatiena trekingu, kur tā vietā lai šķiestu resursus uz visu bildi, laukums uz kuru neskaties ir nedaudz miglains. Cena ar nav brutāla, un nav sasaistīts ar facebuku. Man ar vairāk tā kā interesētu reising simulātori. Bet ja tas adapteris būs ok, es noteikti apsvēršu domu par iegādi.

    Xiamuimui
    31.05.2024 12:29

    Manis pēc viņi var saderināt to mēslu arī ar Commodore/Atari/Spectrum vai Canon printeri, pilnīgi pajāt.

    REALAIS
    31.05.2024 13:54
    Reply to  Xiamuimui

    Nu gan agresīva valoda. Kāpēc tērē enerģiju pat komentēt? Kaut kur jāizgāž sava “pozitivitāte”?

    Reklāma