Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit izlaiž bērnu viedpulksteni Ace LTE ar GPS un mobilajiem sakariem

    Jaunākie raksti

    Fitbit izziņojis Ace LTE viedpulksteni, kas paredzēts bērniem no 7 gadu vecuma. Fitbit Ace LTE ir ne tikai pulkstenis, tur iekšā ir arī spēlītes un sekošana sporta aktivitātēm. Tāpat Fitbit Ace LTE ļaus pieskatīt atvasi attālināti.

    Fitbit Ace LTE cena ir pamatīga, par pulksteni nāksies atstāt 230 dolāru, to varēs no 5. jūnija iegādāties Google Storeun Amazo. Interesanti, ka pulksteņa izmantošanai nāksies klāt abonēt arī Fitbit Ace Pass, kas maksā 10 dolārus mēnesī.

    Reklāma


    Fitbit Ace LTE ir skrāpējumu drošs Corning Gorilla Glass ekrāna stikls, pulkstenis ir sitienu drošs, ar to var nirt līdz 50 m, kā arī pulkstenim ir nerūsējošā tērauda korpuss. Par šo cenu Fitbit Ace LTE ir arī OLED ekrāns.

    Šis nav klasisks sporta pulkstenis ar sirdsdarbības zonām un HIIT treniņiem, tā vietā Fitbit Ace LTE piedāvā spēles, kas rosinās bērnus kustēties. Katrai spēlei ir 5 līdz 10 minūšu laika ierobežojums, bet pulkstenis rosina pie spēles atgriezties divas vai trīs reizes dienā.

    Fitbit Ace LTE pat ticis pie NFC ērtiem Tap to Pay norēķiniem. Pulksteņa iestatīšanai vajadzēs Android 11 vai iPhone ar vismaz iOS 15 un vecāka Google lietotāja kontu. Bērnam nenāksies veidota atsevišķu Gmail kontu. Fitbit Ace LTE bez abonēšanas nevarēs izmantot, jo tas paļaujas uz eSIM un LTE savienojumu.

    AvotsWired
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    31.05.2024 19:22

    Fitbit ir toksisks produkts – savā laikā bija tirgus līderis un pat labas iekārtas, bet tad to pārņēma google un faktiski ciniski ik pa laikam uzmet daļu Fitbit pircējus padarot kārtējās iekārtas par nekam nederīgiem gadgetiem, jo izbeidz atbalstu – it kā esot “labais” zīmols Fitbit by Google, lai gan arī tam nekas spoži neiet un mana prognoze būs, ka nākotnē būs jauni gadgeti zem google zīmola

    Reklāma