Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamajos iPad modeļos varētu tikt mainīts Apple logo novietojums

    Jaunākie raksti

    Ienākusi kārtējā “super satriecošā” ziņa par nākotnes iPad, un tajos varētu tikt mainīts Apple ābola logo novietojums. Proti, tas atrastos ierastajā novietojumā tad, kad iPad tiek turēts horizontālā stāvoklī.

    Līdz šim iPad planšetdatoru lietošanas virziens un pozīcija ir bijusi vertikāla, līdz ar to aizmugurē esošā logo novietojums ir bijis balstīts uz šo pozīciju. Taču pēdējos gados šīs tendences mainās, un arvien vairāk iPad tiek lietots ainavorientācijas skatā. Līdz ar to, skatoties no aizmugures, šis ikoniskais logo atrodas uz sāna nevis sava pamata.

    Reklāma


    Tāpēc Apple arī ir nomainījuši priekšējās kameras pozīciju, jo videozvanu ērtāk veikt, kad iPad atrodas horizontālā stāvoklī. Par logo virziena nomaiņu izteikusies arī Apple produktu dizainere, norādot, ka nākotnē tas tiešām varētu mainīties. Protams, šis ir sīkums, tomēr noteikti detaļa, par kuru Apple būtu jādomā. Jo uzņēmums domā par ļoti daudzām smalkām niansēm, un šobrīd šī varētu labi krist acīs.

    Šajā sakarā ir noticis jau pirmais uzlabojums, kas saistīts ar iPadOS 14.5 programmatūras versiju. Ieslēdzot iPad, tas ir spējīga saprast, kādā pozīcijā tas atrodas, atbilstoši attēlojot Apple logo uz ekrāna. Sīkums, bet patīkami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Blablakom
    28.05.2024 13:05

    Apple vajadzētu uztaisīt bīdāmu logo (magnētisku?) lai tie apzinīgie lietotāji kam rūp logo novietojums, varētu mainot ipāda turēšanas veidu, arī pielāgot logo novietojumu. Un piešķirt piemiņas zīmi “Responsible Apple user” tiem, kas to godprātīgi darītu.

    Reklāma