Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ļaus izlūgties citam apmaksāt tavu pirkumu lietotnē

    Jaunākie raksti

    Šī gada Google I/O tika pastāstīts par iespēju, kas lietotnes iegādes laikā vai pirkuma lietotnē veikšanas mirklī ļaus lūgt citam apmaksāt šo tavu untumu. Lūgt nelielo finanšu piešprici varēsi ne tikai tiešajiem radiem un draugiem, bet arī attālai krustmātei vai cukurtētiņam.

    Izskatās, ka Google jaunā iespēja apmaksāt Play veikalā citu pirkumus ir ļoti līdzīga iespējai, ko jau ilgi piedāvā Swedbank – otrs cilvēks saņem nelielu ziņu ar hipersaiti, kas noved pie apmaksas veikšanas iespējas. Nosūtītā ziņa būs aktīva 24 stundas, pēc tam hipersaite pārstās darboties. Maksājuma veicējam būs 48 stundu logs, kurā varēs atsaukt maksājumu.

    Reklāma

    Google sagatavotā ziņa nedaudz izskatās pēc lūdzēja stacijas tunelī, bet ko tik nedarīsi, lai par savām iegribām pats nemaksātu. Pagaidām izskatās, ka šādi var lūgt veikt tikai vienreizēju pirkumu, abonēšanas iespējas šādi izlūgties nevarēsi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dj Bacon
    28.05.2024 11:22

    Forši! Pie visiem spamiem tagad būs arī šitie :D

    Zorge
    28.05.2024 13:16

    Yu hu! Krāpnieki uzgavilē. Šitajā pavērās pilnīgi jaunās biznesa iespējas. Vairs nedarbosies: “es nekādas spēles nespēlēju un neko nepērku”.

    Krotow
    28.05.2024 13:44
    Reply to  Zorge

    Mhm, šis būs pavisam jauns pavērsiens kā “bērna vārdā” palūgt pavisam nepazīstamiem cilvēkiem uzsaukt tev lietas playstorē :P

    Skābene
    28.05.2024 17:00
    Reply to  Krotow

    Tik vien kā bilde jāaizsūta pretī……:(

    Reklāma