Web Analytics
More
    Reklāma

    Otrās paaudzes Apple AirTag izsekošanas piekariņš varētu parādīties vien nākamgad

    Jaunākie raksti

    Kaut arī iepriekš tika baumots, ka jaunās paaudzes Apple AirTag izsekošanas piekariņš varētu parādīties šī gada beigās, tagad prognoze pārlikta uz nākamā gada vidu.

    AirTag piekariņš tika izziņots jau vairāk nekā pirms trim gadiem, proti, 2021. gada 20. aprīlī, un šobrīd iet uz to, lai būtu viens no vecākajiem produktiem, ko var oficiāli iegādāties no Apple. Kā ziņo nozares analītiķis Marks Gurmans (Mark Gurman), tad otrās paaudzes modelis tomēr nebūs pieejams šajā gadā.

    Reklāma


    Ir zināms, ka Apple šobrīd veic jaunā modeļa ražošanas testus kopā ar partneriem Āzijā, un tas ir pietiekams laiks, lai to prezentētu un palaistu masu tirdzniecībā aptuveni pēc gada. Otrās paaudzes AirTag būtu jāsaņem jauna mikroshēma, kas nodrošina izsekošanu un darbību Apple Find My tīklā, kā arī jāsniedz jaunas funkcijas.

    Tāpat tiek baumots, ka jaunais AirTag varētu būt saintegrēts ar Vision Pro brillēm, tomēr nav skaidrs, kādā veidā tieši. Šis ir viens no tiem Apple produktiem, kas vienkārši strādā un vienkāršs savā uzbūvē, kas nespiež to fundamentāli uzlabot katru gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    21.05.2024 16:52

    funkcionalitāte ir tikai vienskaitlī….ja grib daudzskaitlī, tad “jāsniedz jaunas funkcijas”

    Reklāma