Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpinoties lielam pieprasījumam pēc Apple AirTag, varētu tikt izlaists uzlabots modelis

    Jaunākie raksti

    Apple AirTag ierīču izsekotājs tika izlaists nedaudz vairāk kā pirms gada, un izskatās, ka tas ir bijis salīdzinoši populārs, kaut arī uzņēmums nav pārāk aktīvi par to runājis. Nozares analītiķiem tas liek domā, ka varētu tikt piedāvāts arī otrās paaudzes modelis.

    Jomas eksperts Ming-Chi Kuo publiskojis informāciju, ka iepriekšējā gadā tikuši pārdoti 20 miljoni AirTag, bet šajā gadā tie pat varētu sasniegt 35 miljonus, tātad gandrīz divreiz vairāk. Tas nozīmē, ka pieprasījums pēc šī mazā gadžeta ir bijis pietiekami liels, un Apple ir veiksmīgi izspēlējuši savas ekosistēmas kārti. Ja šī informācija par pieprasījumu un piedāvājumu tiešām ir īsta, tad mēs varētu sagaidīt nākamās paaudzes AirTag.

    Kopš tika izlaists izsekošanas piekariņš, tas ir saņēmis dažādus programmatūras uzlabojumus, kas vairāk saistīti tieši ar cilvēku izsekošanas kontroli. Primāri tas ir paredzēts savu iekārtu drošībai un atrašanai, tomēr ir bijušas teorijas un gadījumi, kad AirTag izmanto cilvēku izsekošana. Apple to ļauj atpazīt arī Android lietotājiem, kā arī pat nomainīt bateriju, kas ir neraksturīgi uzņēmuma produktiem.

    Nākamās paaudzes modelis varētu būt aprīkots ar skaļāku mikrofonu, vēl labāku drošību pret cilvēku izsekošanu, kā arī nedaudz ērtāku dizainu, kas to ļautu ievērt pie atslēgām bez papildu aksesuāriem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    25.06.2022 23:46

    Kas ir airtag?

    Kursors.lv
    26.06.2022 00:48
    Reply to  Kārlis

    Apple AirTag ir mazs “izsekošanas” piekariņš. Plašāk par to esam rakstījuši šajā apskatā: https://kursors.lv/2021/09/06/apple-airtag-apskats-ko-tad-spej-mazais-izsekotajs/

    Jānis
    27.06.2022 11:30

    Kad beidzot būs pieejams family sharing airtagiem. Tā ir vissvarīgāka funkcija, kas nezināmu iemeslu dēļ nav.

    Kursors.lv
    27.06.2022 14:24
    Reply to  Jānis

    Kā tieši tu gribētu koplietot šos tegus?

    Krotow
    27.06.2022 21:21

    Tas līdz brīdim kad bērns uzzinās par cilvēktiesībām un iesūdzēs tevi par noziedzīgu darbību veikšanu :)

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Reklāma