Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple strādā pie 20 collu liela salokāmā MacBook portatīvā datora

    Jaunākie raksti

    Viens no zināmākajiem Apple analītiķiem un precīzo baumu piegādātājiem Ming-Chi Kuo paziņojis, ka uzņēmums strādā pie salokāmā MacBook portatīvā datora modeļa, kas varētu būt pieejams 2025. gada beigās vai 2026. gadā.

    Pēc viņa sniegtās informācijas, Apple izskata variantu par 20.25 collu liela salokāmā ekrāna datoru. Salocītā veidā tā izmēri atbilstu klasiskam 14 collu portatīvajam datoram. Otrs variants ir izlaist 18.8 collu lielu modeli, kas salocīts būtu aptuveni 13 collu datora izmērā. Līdzīgu risinājumu jau šobrīd piedāvā Lenovo ThinkPad X1 Fold.

    Reklāma
    Advertisement

    Protams, šāds MacBook modelis būs ļoti dārgs, kā minimums esot vienā cenu līmenī ar Apple Vision Pro brillēm. Tas saistīts ar to, ka paša salokāmā ekrāna cena šobrīd varētu izmaksāt no 600 līdz 650 dolāriem, un eņģe no 200 līdz 250 dolāriem. Līdz ar to tikai šīs divas komponentes vien jau sastāda 800-900 dolāru lielas izmaksas. Tāpēc Apple vēlas pēc iespējas vairāk samazināt pašu liekšanas procesu, tomēr domāju, ka šādā produktā tas vienkārši nav iespējams.

    Tiek prognozēts, ka šis datora modelis varētu tikt prezentēts kopā ar Apple M5 procesoru, un tā iznākšana būs pēc pusotra līdz diviem gadiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma