Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 18 varētu beidzot piedāvāt audio ierakstu transkripcijas iespēju

    Jaunākie raksti

    Gaidot iznākam nākamo iPhone operētājsistēmas iOS 18 versiju, parādījušās baumas, ka Apple beidzot spēs nodrošināt audio ierakstu pārveidošanu par tekstu Voice Memos un Notes lietotnēs.

    Teksta transkripciju ļoti spēcīgi ir attīstījuši Google Pixel telefoni, un tā ir viena no lietām, kas tiek izcelta šiem telefoniem. Tikmēr iPhone līdz šim šādu funkcionalitāti nepiedāvāja, taču šajā rudenī tas varētu mainīties. Voice Memos gadījumā tā būs papildu iespēja redzēt visu ierakstīto audio materiālu teksta formā, kas varētu būt īpaši noderīgi studentiem un žurnālistiem.

    Reklāma


    Tikmēr Notes pierakstu lietonē šobrīd nav iespējams ierakstīt atsevišķu balss ierakstu, tāpēc tā saņems gan šādu iespēju, gan paralēli arī transkripciju. Tāpat Notes spēs ierakstīto tekstu apkopot īsākā materiālā, kas nebūs pieejams Voice Memos. Audio ierakstīšanas serviss Otter jau šobrīd piedāvā šādu iespēju, bet redzams, ka Apple vēlas koncentrēties uz šādas funkcionalitātes piedāvāšanu sevis pārvaldītajās lietotnēs.

    Skaidrs, ka šie ir noderīgi uzlabojumi, kurus paslēpt zem MI zīmes, lai izceltu sevi saulītē. Apple arī gatavojas daļu MI funkcionalitātes darbināt pašā iPhone, tādējādi nodrošinot lietotāja datu drošību, bet jaudīgāki procesi tomēr tiks veikti ārējos serveros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma