Web Analytics
More
    Reklāma

    “Anthropic” beidzot izlaiž MI čatbota “Claude” mobilo lietotni

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) jaunuzņēmums “Anthropic”, kurā “Amazon” līdz šim investējis četrus miljardus dolāru, vislabāk pazīstams ar savu MI modeļu saimi Claude”. No tiem jaunākā un spējīgākā versija “Claude 3” sastāda nopietnu konkurenci “Google Gemini” un “OpenAI ChatGPT”. Tagad “Claude” MI robots kļūs vēl pieejamāks, jo lietotāji tam varēs piekļūt arī mobilajā lietotnē.

    “Anthropic” paziņojis “Claude” mobilā lietotne pagaidām pieejama vienīgi “iOS” ierīcēs, taču drīzumā nonāks arī pie “Android” lietotājiem. Līdz šim MI robots bija pieejams tikai “Anthropic” tīmekļa vietnē Claude.ai un trešo pušu modeļu bibliotēkās, kā “Amazon Bedrock”, “Hugging Face” un “Microsoft Azure”. “Claude” iespējams izmantot gan kā tērzēšanas robotu, gan rīku attēlu apstrādei un analīzei reāllaikā.

    Reklāma

    Avots: Anthropic

    Uzņēmums informējis, ka “Claude” lietotne būs pieejama bezmaksas visiem “Claude” MI modeļu lietotājiem, tostarp bezmaksas lietotājiem, “Claude Pro” abonentiem, kā arī tiem, kuri izvēlējušies uzņēmuma jaunāko maksas plānu “Claude Team”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma