Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung iepazīstina ar jaunām PRO Ultimate microSD atmiņas kartēm

    Jaunākie raksti

    Samsung izziņo UHS-I atmiņas karšu modeli PRO Ultimate, kas pieejams divos izmēros – microSD un SD. Jaunā ierīču sērija aprīkota ar ietilpību līdz 512 GB un izcilu failu lasīšanas ātrumu līdz 200 MB/s. Uzlabotais kontrolieris nodrošina uzticamu sniegumu un ierīces energoefektivitāti visā tās darbības laikā.

    Profesionāliem satura veidotājiem, kuri ikdienā iemūžina augstas izšķirtspējas materiālus ar bezpilota lidaparātiem, videokamerām vai spoguļkamerām, darbā īpaši nozīmīgas ir ne tikai tās ierīces, ar kurām saturs tiek uzņemts, bet arī tās, ar kurām tas tiek apstrādāts. Jaunā Samsung PRO Ultimate sērija ir veidota domājot tieši par lietotājiem svarīgākajiem funkciju aspektiem, piemēram, vai failus varēs uzglabāt vajadzīgajā apjomā un kvalitāte, vai darbs ar tiem būs ātrs un ērts, kāda ir uzglabāto datu drošība.

    Reklāma

    Šajā ierīču klasē labākais lasīšanas un rakstīšanas ātrums ar UHS-I saskarni

    PRO Ultimate lasīšanas ātrums ir līdz 200 MB/s, kas ir maksimālais ātrums, ko var sasniegt, izmantojot UHS-I saskarni, taču rakstīšanas ātrums – 130 MB/s. Šie augstās veiktspējas rādītāji, neatkarīgi no ietilpības, ļauj bez problēmām pārsūtīt tādus ietilpīgus failus kā 4K īpaši augstas izšķirtspējas (UHD) un Full HD (FHD) video ar Video Speed Class 30 (V30) atbalstu.

    Lai sniegtu iespēju pārvaldīt lielu satura apjomu un veikt ātru pārsūtīšanu uz citām ierīcēm, PRO Ultimate microSD kartei ir atzīta A2 veiktspējas klase, kas nodrošina augstu veiktspēju failu lasīšanas un rakstīšanas darbībām, kā arī daudzuzdevumu veikšanas iespējām.

    Vēl augstāka datu glabāšanas uzticamība un izturība

    Samsung PRO Ultimate nodrošina profesionāliem fotogrāfiem un satura veidotājiem uzticamu veiktspēju, pateicoties kontroliera uzlabotajām kļūdu labojoša koda (ECC) iespējām un daudzpusīgām aizsardzības funkcijām, kas sniedz drošu datu glabāšanu ilgtermiņā. Ar ECC izdevies uzlabot arī zema blīvuma paritātes pārbaudes kodu (LDPC) no 1KB uz 2 KB, parūpējoties par nemainīgi labu sniegumu vēl lielākam darbības ciklu skaitam.

    PRO Ultimate ir piemērots lietošanai dažādos apstākļos. Ierīcei ir ūdens aizsardzība, atrodoties divu metru dziļumā līdz pat 72 stundām, aizsardzība pret kritieniem no līdz pat piecu metru augstuma, kā arī aizsardzībai pret rentgena un magnētisko starojumu. Karte var darboties arī ekstremālās temperatūrās no -25°C līdz 85°C. Turklāt PRO Ultimate SD ir aizsardzība pret triecieniem līdz 1500 g. Testos atmiņas kartes ir pārbaudītas lietošanai līdz pat 10 000 nolasīšanas reižu.

    Maksimāla energoefektivitāte ar 28 nm kontrolieri

    Jaunais 28 nanometru (nm) kontrolieris nodrošina par 37 % labāku energoefektivitāti, salīdzinot ar Samsung iepriekšējām produktu līnijām, kurās izmantots 55 nm kontrolieris. Tas sniedz lietotājam iespēju lietot atmiņas karti ilgāku laiku bez uzlādes, ļaujot maksimāli izmantot akumulatora darbības laiku.

    Vairāku ierīču savienojamība

    PRO Ultimate SD karte ir saderīga ar DSLR un bezspoguļu kamerām, videokamerām, personālajiem datoriem un klēpjdatoriem, maksimāli palielinot iespēju veidot, rediģēt un pārsūtīt augstas veiktspējas multivides failus starp dažādām ierīcēm.

    PRO Ultimate microSD karte nodrošina plašu saderību ar Android viedtālruņiem, planšetdatoriem, rokas videospēļu konsolēm, videokamerām, bezpilota lidaparātiem, personālajiem datoriem un citām ierīcēm. Tā ir ideāla izvēle profesionāļiem, kas meklē uzticamu un daudzpusīgu atmiņas karti, dažādām ierīcēm.

    Pieejamība

    PRO Ultimate microSD karte ir pieejama trīs dažādās atmiņas ietilpības versijās – 128 GB, 256 GB un 512 GB. PRO Ultimate SD karte tiek piedāvāta četrās atmiņas ietilpības versijās – 64 GB, 128 GB, 256 GB un 512 GB. PRO Ultimate microSD jau šobrīd pieejama Samsung un partneru tirdzniecības vietās, taču SD modelis visā pasaulē būs pieejams no šī gada oktobra. Lietotājiem ir iespēja arī abas kartes visās ietilpības versijās iegādāties kopā ar karšu lasītāju.

    Jaunajām PRO Ultimate atmiņas kartēm ir desmit gadu ierobežota garantija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    21.09.2023 08:49

    Smieklīgs fotoattēls. Neviens nopietns fotogrāfs netur savu objektīvu bez vāka ar kājām gaisā.

    Biteme
    21.09.2023 09:12
    Reply to  grh

    Ar kājām gaisā tak būtu otrādi. Aizmugures elementa bojājums arī ir nejaukāks.
    Bet ilustratīvajā attēlā kas gan var notikt objektīvam, kura loma ir parādīt ka raksts ir par fotogrāfa laptopu un atmiņas karti)

    Slais
    21.09.2023 13:11
    Reply to  grh

    Amm nu nezinu, pazīstu Zavadski, viens no labākajiem Latvijā, arī šadi objektīvi tiek novietoti, ir manīts vairākas reizes, pats agrāk kad fotogrāfēju arī mēdzu tā darīt, kad kaut ko testēju. Apkšā vāciņš ir uzlikts, kas tam stiklam tur augšā notiks? Meteorīts uzkritīs? :D

    Krotow
    21.09.2023 13:33
    Reply to  Slais

    Gan jau vecs (un pareizs) ieradums nodrošināties pret nejaušu putekļu un gruzu iekļūšanu objektīva (un kameras) nepareizajā pusē. Jo kādreiz vāciņi var arī nebūt uzskrūvēti.

    Slais
    21.09.2023 16:07
    Reply to  Krotow

    Visticamāks, man arī ir nācies bez vākiem sānu fotosomā ielikt objektīvus, jo vienkārši nav laika un ātri jāsamainās.

    grh
    21.09.2023 19:30

    Tas jau pasaka daudz par fotogrāfu un viņa attieksmi, ja vienalga par putekļiem uz stikla. Putekļi lido nepārtraukti un ja vien katru dienu neplāno slaucīt stiklu un tādā veidā lēnām to saskrāpēt, tad korekti tomēr būtu uzlikt vāciņu.
    Biteme: ja nebūtu bildē vāciņš, tad nevarētu atpazīt objektīvu un kāds padomātu, ka tā ir sulasspiede?
    Es nebūt nepiekasos tai bildei. Tur jau skaidrs, ka influencē un izrādās kā var. Es tik vairāk par to, ka reālajā dzīvē diez vai daudzi tik pavirši izturētos pret tehniku. Tai pat laikā, ja tā ir darba tehnika, ne paša pirkta, tad jau vienalga.

    Biteme
    22.09.2023 12:36
    Reply to  grh

    Putekļi istabā? Ko lai saka par ražošanas objektiem, kur arī reizēm ir jāfočē…..Ja objektīvs nestāv uz galda 6 mēnešus, tad nekas tur nesakrājas. Un putekļi pārsteidzoši maz ietekmē attēla kvalitāti. Ir tak salīdzinājumi – pat vidējas skrambas būtiski neietekmē attēla kvalitāti, vajag kārtīgu zvaigzni, lai ieraudzītu asuma un kontrasta kritumu, kas rodas no nepareizas gaismas lūšanas un izplatīšanās objektīvā.

    Ja visi dzīvotu ar objektīva vāciņu virsū, tad daudzu bilžu nemaz nebūtu. Auklēt var retus objektīvus ar vēsturisko vērtību, kam ir vērtība un kurus vairs neražo. Mūsdienu objektīviem elektronika vai mehānika nobirs pirms jūs pagūsiet to “notīrīt” līdz nelietojamam stāvoklim.

    Slais
    22.09.2023 21:00
    Reply to  Biteme

    Tieši tā!
    Sevišķi mūsdienās kad cilvēki var uzņemt labus attēlus ar viedtālruni (ja ir prasmes, vēlme un izdoma)
    Visa šāda fototehnika ir jāizmanto maksimāli, nevis jāskatās un jāpbrīno cik smuki notīrīta no putekļiem tā ir.

    Slais
    22.09.2023 20:59
    Reply to  grh

    Da beidz, pasaka daudz viņam…
    Ko tad Tu esi fotogrāfējis? Labs fotogrāfs būs gatavs sasist to objektīvu dēļ ļoti laba/reta kadra un tas ir fakts, lai iegūtu kaut ko, kaut kas ir jāziedo un tā ir pilnīgi visās dzīves situācijās.
    Labam forogrāfam tā ir tehnika, instruments nevis apbrīnas objekts, cik esu pamanījis (savulaik kad fotogrāfēju vazājos pa visādiem semināriem), tad lielākie “uķi-puķi” bija tieši iesācēji un “jauniņie”
    Tas protams nenozīmē, ka pret tehniku nevajag izturēties ar cieņu, bet kā saka, arī instruments ir priecīgs, ja to pielieto tam paredzētajā veidā un ķer kadrus, rada mākslu utt., nevis kā lielai daļai noput istabas stūrī…
    Putekļi lido…, jā protams tu pat nevari iedomāties kas tik uz tās tehnikas netiek.

    Piemērs:
    1.Kautkāda studijas fotogrāfs šādi nolieknobjektīvu uz galda.
    2. Wildlife, motokrosa, kara žurnālists, paparaci utt., lai arī šie izmanto dažādus aizsardzības elementus un tomēr puis, nopietni?

    fufcix
    22.09.2023 12:21

    reportieri parasti uzskrūvē neitrālo filtru :-)

    Reklāma