Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” noņem tvītus un kontus, kas saistīti ar konkurentu “Mastodon”

    Jaunākie raksti

    Īlona Maska kļūšana par “Twitter” vadītāju veicinājusi lietotāju pieplūdumu alternatīvās platformās, piemēram, “Mastodon“. Tas šobrīd ir nopietnākais “Twitter” konkurents, kura lietošanas aktivitāte novembrī pieauga veselas sešas reizes. Acīmredzot “Twitter” liekas nepieņemami, ka lietotāji šajā platformā tvīto par konkurentu “Mastodon”. Tāpēc aizvadītajā ceturtdienā uzņēmums sāka ierobežot iespējas dalīties ar ierakstiem, kuri satur saites uz “Mastodon” serveriem, kā arī īslaicīgi slēdza “Mastodon” galveno “Twitter” kontu joinmastodon.

    Daudzi lietotāji, veidojot ierakstus, kas satur saiti uz “Mastodon” serveri, saņēma paziņojumu, ka tvītu nevar publicēt, jo tas ietver saiti, ko “Twitter” identificējis kā potenciāli kaitīgu. Zināms, ka “Twitter” bloķējis saites uz oriģinālo “Mastodon” serveri mastodon.social un vēl citiem domēniem.

    Reklāma

    Tāpat uzņēmums īslaicīgi bloķēja “Mastodon” galveno “Twitter” kontu. Lai gan nav zināms precīzs iemesls šai rīcībai, izskanēja minējumi, ka tas saistīts ar to, ka “Mastodon” “Twitter” kontā ievietota saite uz Īlona Maska privātās lidmašīnas izsekotāja Džeka Svīnija moderēto “Mastodon” lapu ar lietotājvārdu ElonJet. Šeit jāpiebilst, ka trešdien Masks nobloķēja Svīnija “Twitter” kontu, norādīdams uz potenciāliem drošības riskiem savam dēlam.

    Paralēli tam “Twitter” nobloķēja arī vairāku prominentu žurnālistu “Twitter” kontus, kuri publicējuši Masku kritizējošas ziņas, tostarp informēja par “Mastodon” “Twitter” konta bloķēšanu. Šobrīd gan visi šie žurnālisti atguvuši piekļuvi savam “Twitter” kontam.

    Aicinājums pievienoties diskusijām kursors.social Mastodon serverī

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    17.12.2022 17:18

    Te nu ir visa patiesība par Masku kā demokrātijas modro sargu….!

    18.12.2022 13:10
    Reply to  Biteme

    tātad tava izpratnē liberastu bara organizēta un kūdīta Twitter lietošanas noteikumu pārkāpšana ir demokrātijas izpausme. nu-nu.

    On-Off
    18.12.2022 17:40
    Reply to  digitalk

    Digitalk – pirms raksti, izņem Elona locekli no mutes

    18.12.2022 22:24
    Reply to  On-Off

    novēlu taviem bērniem uzrauties uz kādu prātā vāju indivīdu, kurš ar soctīklu palīdzību sāks tos fiziski vajāt. tad varēsi dažādot savu sūkātāja ikdienas rituālu ar atsūkāšanu policijas iecirknim.

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Kursors.lv
    18.12.2022 22:34
    Reply to  digitalk

    Āha, tu arī uzķēries uz šiem Maska meliem par to, ka kāds ar ElonJet izseko viņa bērnu(s)?

    19.12.2022 00:04

    kurš ta nu būtu runājis par melošanu, ja tavā blogā gandrīz katrā rakstā par Masku ir demagoģija uz pusēm BS pārpublicēta vai pašrakstīta.

    Kursors.lv
    19.12.2022 07:10
    Reply to  digitalk

    Kā ir, tā rakstām.

    Usinss
    18.12.2022 01:03

    T”a ir, kad LGQT HD TV uzspiež savu info telpu un bloķē visu citu. ir ok, kā noteik savādāk, pakaļā…. Visi ir vienādi, velk deķīti uz savu pusi utt… Neviens milijardieris nav kļuvis tik turīgs, jo bijis super labs cilvēks….

    Tītars
    18.12.2022 22:19

    Parasti tādas lietas nedara serviss, kas nejūtas apdraudēts. Labākā reklāma mastodon.

    Skābene
    20.12.2022 07:43

    Varētu padomāt, ka Maximas avīzētē ir atļauts reklamēt Rimčika akcijas! :D Tā tā lieta nestrādā!

    Reklāma