Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix nākotnes plānos varētu ietilpt augstākā līmeņa videospēļu izstrāde

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas platformai Netflix šis gads ir bijis aktīvs iesoļojot videospēļu biznesā, jo uzņēmums iegādājies dažādus videospēļu izstrādātājus, lai radītu jaunu saturu platformai. Jaunākie darba sludinājumi varētu norādīt uz to, ka Netflix vēlas radīt augstākā līmeņa spēles.

    Angliski tās tiek dēvētas par Triple A jeb AAA tipa spēlēm, kas nozīmē, ka tām ir liels izstrādes budžets un kvalitātes latiņa, kas jāsasniedz. Tas sevī ietver gan augstu izšķirtspēju, sižetu un dažādu sīku spēles detaļu izstrādi. Protams, parasti šāda līmeņa spēles izdod lieli videospēļu izstrādātāji kā Rockstar, Ubisoft vai CD Projekt RED u.c.

    Reklāma

    Netflix gadījumā uzņēmums ir publicējis jaunus darba sludinājumus, ka savā lokā meklē projekta direktoru, galveno inženieri un tiešsaistes servisu analītiķi. Tas varētu nozīmē, ka platforma vēlas radīt savu šaušanas tipa spēli. Arī projekta nosaukums ir “Triple A PC game”, norādot uz Netflix vēlmi radīt augstākā līmeņa videospēli, kas varētu būt pieejama ārpus straumēšanas servisa. Sava veida konkurents “Fortnite” un “PUBG”.

    Jāatzīmē, ka šī informācija var izrādīties nedaudz spekulatīva un spēles izstrādes laiks var būt mērojams gados, jo tikai šobrīd notiek komandas veidošana, un videospēļu izstrāde parasti nav ātrs process. Tomēr gribētos redzēt, vai Netflix esošā lietotāju bāze uzņēmumam ilgtermiņā nesīs labus rezultātus, piedāvājot dažādas videospēles.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    26.11.2022 15:57

    Sobrid mitra sapna limeni.

    Reklāma