Web Analytics
More
    Reklāma

    “Fortnite” spēlētāji Ukrainas atbalstam saziedojuši 144 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Nesen rakstījām par videospēļu izstrādātāja “Epic Games” un “Microsoft” akciju, kuras mērķis ir videospēles “Fortnite” visus divu nedēļu ieņēmumus novirzīt Ukrainas atbalstam. Akcija noslēdzās 3. aprīlī, un izskatās, ka kopdarbā izdevies paveikt ļoti labu darbu, saziedojot 144 miljonus ASV dolāru, kas sniegs būtisku pienesumu kara plosītajai Ukrainai.

    Šī akcija uzreiz guva ievērojamu atbalstu, jo jau pirmajā dienā tika savākta iespaidīga naudas summas vairāku desmitu miljonu dolāru apmērā. Visi savāktie līdzekļi pēc tam novirzīti dažādām palīdzības organizācijām, piemēram, “Direct Relief”, ANO Bērnu fondam, ANO Pasaules pārtikas programmai, ANO Bēgļu aģentūrai un citām.

    Jāpiezīmē, ka šī nav vienīgā iniciatīva no videospēļu izstrādātāju puses Ukrainas atbalstam. Piemēram, videospēles “League of Legends” izstrādātājs “Riot Games” martā savāca 5,4 miljonus dolāru, savukārt uzņēmumam “Humble Bundle” izdevās piesaistīt 20 miljonus USD lielu ziedojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    05.04.2022 18:32

    Vai šo spēli spēlē arī pieaugušie? Neesmu redzējis un neesmu dzirdējis. Atbilstošāks virsraksts būtu “Fortnite spēlētāju vecāki…”. Piedalījāmies. 😉

    Gats
    05.04.2022 21:16
    Reply to  Andris

    Es spēlēju. Man 38 gadi.

    Guntis
    06.04.2022 00:56
    Reply to  Andris

    Es spēlēju, man 41. Mani bērni spēlē, mani čomi spēlē.

    Reklāma