Web Analytics
More
    Reklāma

    Ubisoft veidotās videospēles atgriezīsies Steam platformā

    Jaunākie raksti

    Pēc trīs gadu pauzes, no šī gada 6. decembra atkal būs iespējams iegādāties videospēļu izstrādātāja Ubisoft veidotās spēles Steam pārdošanas platformā.

    Pirms trim gadiem Ubisoft izvēlējās aiziet no Steam platformas, jo tajā nebija tik izdevīgi peļņas nosacījumi, salīdzinot ar Epic Games platformu. Kaut arī šajā laikā Epic piedāvātais serviss ir audzis, tomēr Steam turpinājis dominēt digitālajā videospēļu pārdošanā un ir ar lielāko lietotāju skaitu. Attiecīgi caur Steam ir iespējams sasniegt vislielāko auditoriju, kas arī varētu būt viens no iemesliem, kāpēc Ubisoft vēlas atgriezties šajā platformā, kaut arī konkrēti iemesli netiek minēti.

    Reklāma

    Valve 2019. gadā nedaudz mainīja ienākumu sadalīšanas nosacījumus, kad tirgū parādījās Epic Games serviss, tomēr tajā momentā Ubisoft savu izvēli jau bija izdarījis. Taču no 6. decembra lietas atgriezīsies iepriekšējā stāvoklī, un kā pirmā Ubisoft spēle, kas būs pieejama Steam, būs “Assassin’s Creed Valhalla“, kurai pēc laika pievienosies “Anno 1800” un “Roller Champions”. Pagaidām ne tik skaļi un zināmi nosaukumi, taču ar laiku spēļu klāsts tiks papildināts.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    24.11.2022 10:20

    Kuram nepatīk turēt 20 dažādus spēļu agregatorus uz sava PC, Steam, GoG, Blizzard, EpicGames, Ubisoft, Origin, etc…. Bonusa punkti, ja liec lai viss uzreiz startējās slēdzot iekšā PC.

    24.11.2022 10:58

    vai viņi Stīmā vairs neliks taisīt obligātu kontu pie sevis ar debīllaunčeri? citādi kurss iepriekšējais, “pacelt buras, jūs slinkie salašņas!”

    Reklāma