Web Analytics
More
    Reklāma

    “Epic Games” piesaistījis divus miljardus dolāru savam metaversa projektam

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātājam “Epic Games” ir lieli plāni attiecībā uz virtuālo pasauli metaversu. Nesen rakstījām, ka sadarbībā ar rotaļlietu ražotāju “Lego” uzņēmums plāno radīt metaversu pašiem mazākajiem, kas būs domāta kā jautra, izklaidējoša un vienlaikus droša digitālā telpa bērniem un ģimenēm. Nupat “Epic Games” paziņojis, ka sava metaversa izveidē piesaistījis divu miljardu ASV dolāru lielas investīcijas.

    Norādīts, ka pusi no šī finansējuma izsniedzis “Sony“, kas arī iepriekš ir investējis “Epic Games”. Tikmēr otru pusi naudas izsniegusi investīciju grupa KIRKBI, ko pārvalda Kirka Kristiansena ģimene, kas nodibināja “Lego Group”. Saskaņā ar paziņojumu presei – gan “Sony”, gan KIRKBI “Epic Games” metaversa projektā ieguldījuši vienu miljardu dolāru.

    Reklāma

    “Epic Games” izpilddirektors Tims Svīnijs norādījis, ka iegūtais finansējums paātrinās uzņēmuma darbu pie metaversa izveides un virtuālo telpu izveides, kur spēlētāji virtuāli varēs satikties ar saviem draugiem, zīmoli varēs radīt radošu un ieskaujošu klientu pieredzi, savukārt radošajiem cilvēkiem tā būs iespēja veidot kopienas un attīstīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma