Web Analytics
More
    Reklāma

    “Epic Games” un “Microsoft” atbalsta akcijā Ukrainai savākuši jau 36 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Ukrainā notiekošais mudinājis daudzus uzņēmumus pievienot savu artavu un ziedot palīdzības pasākumiem civiliedzīvotājiem. Arī videospēļu izstrādātājs “Epic Games” un tehnoloģiju milzis “Microsoft” pievienojušies šiem labo darbu darītājiem un daļu no populārās videospēles “Fortnite” ieņēmumiem ziedo Ukrainas atbalstam.

    “Epic Games” pirms pāris dienām paziņoja, ka šim mērķim ziedos visu “Fortnite” peļņu, kas iekasēta līdz 2022. gada 3. aprīlim. Šajos centienos uzņēmumam pievienojies arī “Microsoft”, kas atvēl savu daļu no “Fortnite” ieņēmumiem, kas iegūti visā “Xbox” ekosistēmā. Norādīts, ka kopējā krājkasītē nonāks arī peļņa, kas iegūta, piemēram, no spēles dāvanu kartēm un citiem “Fortnite” pirkumiem.

    Reklāma

    “Epic Games” atzīmē, ka ieņēmumi pāris dienu laikā tiekot novirzīti palīdzības organizācijām caur “Direct Relief”, ANO Bērnu fondu, ANO Pasaules programmu, ANO Bēgļu aģentūru. Tikmēr “Fortnite” pirms pāris dienām “Twitter” paziņoja, ka Ukrainas atbalstam kopīgi izdevies savākt jau 36 miljonus dolāru.

    Esam jau rakstījuši, ka ar videospēļu iespējām Krievijā šobrīd ir ļoti švaki. Daudzi izstrādātāji, piemēram, tas pats “Epic Games” un “Activision Blizzard” jau iepriekš paziņojuši, ka pamet gan Krievijas, gan Baltkrievijas tirgu. Arī “Microsoft” un “Sony” jau pauduši savu nostāju un pārtraukuši “Xbox” un “PlayStation” konsoļu piegādi šajās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma