Web Analytics
More
    Reklāma

    Atrasts veids, kā iOS lietotāji tomēr varēs spēlēt “Fortnite”

    Jaunākie raksti

    Augusta viducī pamatīga plūkšanās notika starp spēļu izstrādātāju “Epic Games” un kompānijām “Apple” un “Google”. Runa bija par spēli “Fortnite”, kas tika izmesta no App Store un Google Play. Spēle joprojām nav atrodama šajos aplikāciju veikalos, taču iOS lietotājiem tomēr varētu pavīdēt kāda cita iespēja, kā atgūt Fortnite savos iPhone un iPad. Izskatās, ka to varēs, izmantojot Nvidia mākoņspēļu pakalpojumu “GeForce Now”.

    Par šo pakalpojumu iOS vēl nav paziņots, taču sagaidāms, ka tuvākajā laikā tas tiks nokārtots. GeForce Now, visticamāk, darbosies tīmekļa pārlūkprogrammā “Safari”. Šis pakalpojums ļauj straumēt personisko spēļu bibliotēku klēpjdatoros, viedtālruņos un citās ierīcēs, kuras kāda iemesla dēļ nevar palaist konkrēto spēli. Standarta “Founders” plāns šobrīd maksā 5 USD mēnesī, taču iesākumā izmēģināšanai GeForce Now pakalpojumu var izmantot bez maksas.

    Reklāma

    Šis ir labs veids, kā Epic Games un Nvidia kopīgiem spēkiem izvairījušies no Apple uzliktajiem ierobežojumiem iPhone un iPad lietotnēm. Pats Apple savā paziņojumā arī norādījis, ka spēļu izstrādātāji var sasniegt visus iPhone un iPad lietotājus tīmeklī, izmantojot Safari un citas App Store pārlūkprogrammas. Apple arī papildinājis spēļu izstrādātāju vadlīnijas ar īpašiem noteikumiem mākoņpakalpojumu sniedzējiem.

    Lai arī Fortnite potenciāli būs pieejama iOS lietotājiem, jārēķinās ar lielāku vai mazāku ņemšanos, lai savā iPhone iestatītu GeForce Now pakalpojumu un tiktu vispār līdz spēlēšanai. Vienlaikus visai ticams, ka šādā veidā Fortnite varētu izskatīties labāk, pateicoties augstākas precizitātes grafikai. Tomēr nav garantijas, ka darbība būs tikpat laba kā Fortnite mobilai lietotnei. Ņemot vērā, ka spēle atradīsies pārlūkprogrammā, lietotājs varētu saskarties ar latentuma problēmām un citiem traucējumiem spēles darbībā.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    08.11.2020 15:07

    Cilveku stulbumam nav robezhu, to apliecina velme pec but stulbam spelejot tik pat stulbu speli. Labak butu lietderigi ko meginajusi radit, izmantot.

    digitalk
    08.11.2020 16:54
    Reply to  Oskars

    tavs stulbums saak sasniegt Lapsinieka liimeni, kursh centaas apgalvot, ka izklaides ir stulbas un vaig tikai kreateet. neesi meegjinaajis pastaigaaties pa juuras malu vai uzspeeleet shautras krogaa? tas paliidzeetu tavai nervu sisteemai ;)

    dddd
    09.11.2020 00:29
    Reply to  Oskars

    saka chalis, kas nezin, ka tikpat ir viens vards, ko raksta kopā

    digitalk
    09.11.2020 02:02
    Reply to  dddd

    ei, nevajag piekasīties par rakstību, ja tas netraucē izprast domu. visi kļūdās :-/

    Krotow
    09.11.2020 00:47
    Reply to  Oskars

    Tas gan bija pārmērīgi šerpi teikts. Ja cilvēkus piespiestu tikai rukāt bez atslodzes un izklaidēm, neko citu bez pelēkām nesmukām betona kastēm un čuguna rotaļlietām viņi nespētu radīt. To, kā tas dzīvē notiek, Josifs un Ādolfs jau parādīja visai pasaulei.

    Ts gan nemaina faktu, ka Fortnite ir viduvējs craps ar pārmērīgi uzpūstu popularitāti.

    digitalk
    09.11.2020 01:38
    Reply to  Krotow

    vairāk kā viena paaudze tā ir dzīvojusi, strādājot minimums 18 stundas, bērnus un sievietes ieskaitot — pie britiem industriālā revolūcija. piemērs Džugašili un Šiklgrūberam.

    depresīvais Dikenss, kas to aprakstījis, arī nebija muļķis, lai arī, kā lielākā daļa tā dēvēto klasiķu, garlaicīgs un nav pelnījis būt tādā statusā, imho.

    Reklāma