Web Analytics
More
    Reklāma

    Activision Blizzard un Epic Games apstādina spēļu pārdošanu Krievijā

    Jaunākie raksti

    Vēl divi videospēļu izdevēji paziņojuši par savu lēmumu apturēt tirdzniecību Krievijā, tādējādi nosodot tās iebrukumu Ukrainā.

    Activision Blizzard prezidents izdevis oficiālu vēstuli uzņēmuma darbiniekiem, paziņojot par šādu lēmumu, kas ticis pieņemts jau pagājušās nedēļas piektdienā. Kompānija uz laiku aptur videospēļu pārdošanu Krievijā, kā arī tiks pārtraukta iespēja iegādāties dažādus papildinājumus pašās videospēlēs, kuras jau tiek lietotas.

    Reklāma

    Līdzīgu paziņojumu dienu vēlāk publiskoja arī Epic Games. Šis videospēļu izstrādātājs pārtrauc tirdzniecību, tomēr iepriekš iegādātās spēles būs pieejamas. Epic gadījumā gan nav skaidrs, vai tas ietekmē arī papildinājumu iegādes iespējas pašās spēlēs. Tāpat arī nav zināms, vai abi uzņēmumi līdzīgas sankcijas ieviesuši Baltkrievijā.

    Jāatzīmē, ka kopumā Krievija 2021. gadā bijis astotais lielākais videospēļu tirgus pasaulē, ar 2,7 miljardu dolāru apgrozījumu. Arī Electronic Arts un CD Projekt Red ir paziņojuši par tirdzniecības ierobežojumiem savām spēlēm Krievijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma