Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony” aptur “PlayStation” pārdošanu Krievijā

    Jaunākie raksti

    Nedēļu pēc tam, kad “Microsoft” paziņoja par produktu un pakalpojumu tirdzniecības apturēšanu Krievijā, arī “Sony” informējis, ka uz laiku pārtrauks “PlayStation” ierīču un spēļu piegādi un pārdošanu Krievijā, kā arī aizvērs “PlayStation” virtuālo veikalu. Tāpat uzņēmums aicina uz mieru Ukrainā un paziņoja, ka ziedos divus miljonus dolāru ANO Augstajam komisāram bēgļu jautājumos, kā arī organizācijai “Glābiet bērnus” (“Save the Children”).

    Krievijas “PlayStation” lietotājiem tagad būs krietni grūtāk paplašināt savu spēļu bibliotēku, nemaz nerunājot par jaunā “PlayStation 5” iegādi. Tāpat “Sony” pārtrauks videospēļu sērijas “Gran Turismo 7” izlaišanu Krievijā.

    Lēmums pieņemts nedēļu pēc tam, kad Ukrainas vicepremjers Mihailo Fjodorovs aicināja “Microsoft” un “Sony” bloķēt Krievijas spēlētāju “Xbox” un “PlayStation” kontus, un dažas dienas pēc tam, kad “Microsoft” pārtrauca savu produktu tirdzniecību valstī.

    Jāpiezīmē, ka nu jau daudzi Rietumvalstu spēļu izstrādātāji ir pārtraukuši savu produktu un pakalpojumu pārdošanu Krievijā. To vidū ir arī “Ubisoft”, “Take-Two”, “CD Projekt Red“, EA, “Activision Blizzard” un “Epic”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    11.03.2022 12:18

    > aptur “PlayStation” pārdošanu

    grūti apturēt to, kā nav, ja nu tikai skaļi nodeklarēt.

    > If you support human values, you should live the Russian market!

    jautrs tvīts, “jums vajadzētu dzīvot Krievijas tirgū”…

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Krotow
    11.03.2022 12:19

    Kam viņiem PlayStation? Būs Fallout un Metro dzīvajā. Arī Mortal Combat uz ielas ar kadiroviešiem.

    Reklāma