Web Analytics
More
    Reklāma

    Ubisoft paaugstinās labāko un populārāko videospēļu cenas

    Jaunākie raksti

    Jau pirms diviem gadiem, kad tika izlaista jaunā PlayStation 5 videospēļu konsole, tika ziņots par to, ka tiks paaugstināta populārāko un labāko spēļu cenas, tāpēc ka izstrāde paliek arvien dārgāka. Tagad šim pulciņam pievienojies Ubisoft, kas cels cenas no 60 uz 70 dolāriem.

    Protams, neviens no mums nav priecīgs par šādu soli, taču videospēļu izstrādātāji to pamato ar izstrādes izmaksām, lai izveidotu kvalitatīvas augstākā līmeņa spēles un tās spētu izmantot jauno videospēļu konsoļu tehniskās iespējas. Ubisoft gan nebūs pirmais izstrādātājs, kas to tiešām izdarīs, jo pirms to izdarījuši Take-Two un Square Enix.

    Reklāma

    Pirmā spēle no Ubisoft ar jauno cenu būs “Skull and Bones”, kurai ir problēmas ar pārdošanu un popularitāti, jo tā tikusi atlikta vairākus gadus, bet tagad tās maksa būs sākot no 70 dolāriem. Tāpat Ubisoft pārstāvis norādījis, ka jaunais cenu līmenis ir uz palikšanu, un tas attieksies uz angliski saucamajām AAA sērijas videospēlēm. Tirgū vairs palikuši tikai daži no lielajiem izdevējiem, kas spēļu cenu saglabā 60 dolāru apmērā. Izskatās, ka Eiropas tirgū jaunā cena būs 59,99 eiro, bet gaidāmais “Assassin’s Creed Mirage” būs pieejams par 49,99 eiro.

    Tomēr skatoties no reālā piedāvājuma un atsaucoties uz videospēļu kvalitāti, tad novērojams, ka izstrādātāji zem AAA kategorijas cenšas palikt tās videospēles, kuras nemaz nav ar tik labu kvalitāti. Vienkārši tiek izmantots to vārds, lai paaugstinātu cenu.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usrr
    16.09.2022 09:04

    Visam cena kāpj, algas lielākas nepaliek..

    Krotow
    16.09.2022 13:51

    Pox. Pec 3 gadiem Steam atlaidēs būs par pieņemamu ciparu.

    Čiekurs
    16.09.2022 21:27
    Reply to  Krotow

    Un arī nebūs jāuztraucās, vai dzelzis pavilks.
    Man vienīgajam pēc spēles pievienošanas vēlmju sarakstam, tā aizdomīgi ātri tiek pie atlaides? Ne jaunajām spēlēm, protams.

    bobis
    22.09.2022 10:56

    Labakas speles ir vecas speles un tas jaunas slakas pat paris centiem nenems.

    Reklāma