Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” veido savu videospēļu studiju

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas kompānija “Netflix” šogad savam piedāvājumam nolēma pievienot videospēles, šādi cerot arī sabremzēt abonentu skaita kritumu. Šobrīd “Netflix” piedāvā jau vairākus desmitus spēļu, taču, tieši runājot, par tām nav intereses. Vienlaikus uzņēmuma apņēmība iekarot šo jomu ir apbrīnojama. “Netflix” paziņojis, ka veido savu spēļu studiju, kur radīs “pasaules līmeņa” oriģinālas spēles bez reklāmām.

    Zināms, ka “Netflix” jaunā spēļu studija atradīsies Somijas galvaspilsētā Helsinkos. Uzņēmums uzskata, ka šī vieta būs laba jaunajiem plāniem, jo tur mājo daži no pasaulē “labākajiem spēļu talantiem”. Viens no tādiem pazīstamākajiem varētu būt spēles “The Walking Dead” mobilās versijas izstrādātājs “Next Games”, ko “Netflix iegādājās” martā. Par pašām spēlēm uzņēmums gan plašāk nekomentē, tikai to, ka tās būšot augstā līmenī.

    Reklāma

    Lai arī plāni ir lieli, darba augļus tik ātri nesagaidīt. “Netflix” norāda, ka šis esot vairāku gadu jautājums. Tomēr, kas lēni nāk, tas labi nāk, un cerams to varēs attiecināt arī uz “Netflix” iesaisti spēļu industrijā un pašam savas spēļu studijas attīstību. Galvenais, lai tas viss beigās atmaksājas, par ko šobrīd ir diezgan lielas un pamatotas šaubas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    28.09.2022 10:12

    Telefona spēlītes. Bet te viņi varēs izpausties, taisīt spēles tematikā ar saviem oriģinālajiem seriāliem un augstākā līmenī.
    Reklāmas nebūs, bet spēles veikals būs pa smuko.

    Reklāma