Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” līdz gada beigām plāno piedāvāt vēl 30 mobilās spēles

    Jaunākie raksti

    Jau pērnā gada nogalē video straumēšanas gigants “Netflix” sāka ekspermentēt ar spēlēm, liekot saprast, ka plāno spert platu soli iekšā šajā lauciņā. Nu pēc apmēram pusgada ir skaidrs, ka uzņēmums to ir domājis nopietni, paziņojot, ka līdz gada beigām lietotājiem plāno piedāvāt 30 mobilās spēles. Tādējādi gada beigās kopā jau tiks piedāvātas aptuveni 50 spēles.

    Varbūt būsi dzirdējis, ka pērnā gada beigās “Netflix” palaida pakalpojumu “Netflix Games”, piedāvājot piecas mobilās spēles: “Stranger Things: 1984”, “Stranger Things 3: The Game”, “Shooting Hoops”, “Card Blast” un “Teeter Up” (Frosty Pop). Līdz šim uzņēmums kopumā piedāvājis 13 mobilās spēles, taču līdz gada beigām lietotāji varētu sagaidīt vēl apmēram 30. Tiesa, “Netflix” pagaidām patur pie sevis gan šo spēļu nosaukumus, gan to palaišanas datumus. Izņēmums ir gaidāmā “Exploding Kittens” spēle, kas jau ir izziņota un tiks palaista maijā.

    Reklāma

    Pagaidām šķiet, ka video straumēšanas gigants plāno palikt spēļu lauciņā, taču nākotnē tas varētu būt atvērts arī nedaudz citiem virzieniem. Uzņēmumam pietuvināts avots apgalvo, ka “Netflix” sāk skatīties arī uz iespējamu videospēļu piedāvājumu. Ja šie plāni iegūs kādas nopietnas aprises, uzņēmums, visticamāk, pats par to informēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma