Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” un “Ubisoft” sadarbības ietvaros iznāks trīs jaunas mobilās spēles

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas milzis “Netflix” abonentu vērtējumam jau kādu laiku piedāvā arī mobilās spēles. Uzņēmums to klāstu līdz gada beigām cer palielināt līdz 50, taču saskaras ar diezgan lielu lietotāju vienaldzību. Pagaidām “Netflix” piedāvātās spēles spēlē mazāk nekā 1% no visiem abonentiem. Taču uzņēmums tāpēc jau nenokar galvu un vēl cer uz panākumiem šajā lauciņā. To pierāda jaunā sadarbība ar videospēļu izstrādātāju “Ubisoft“, kuras ietvaros “Netflix” piedāvās jaunas mobilās spēles.

    “Ubisoft Forward 2022” pasākuma laikā abi uzņēmumi paziņoja, ka strādā pie trim ekskluzīvām mobilajām spēlēm, kuru pamatā ir jau ievērojamu popularitāti ieguvušas “Ubisoft” videospēles.

    Reklāma

    Zināms, ka 2023. gada sākumā tiks izlaista spēle “Valiant Hearts”, kas būs tāds kā turpinājums godalgotajai spēlei “Valiant Hearts: The Great War”, kurā varēs sastapt jau iemīļotos varoņus. Otra mobilā spēle sauksies “Mighty Quest”, ko arī varēs sagaidīt nākamgad. Trešās spēles nosaukumā figurē “Assassin’s Creed” nosaukums, bet pagaidām nekas vairāk par to nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    14.09.2022 11:14

    mobilās spēles my ass…

    bobis
    15.09.2022 09:52

    Ta ka ir tadas speles ka mount and blade warband un front mission 3, sis mobilas speles nebus popularas.

    Reklāma