Web Analytics
More
    Reklāma

    Ubisoft no 1. septembra pārtrauks darbināt 15 videospēļu serverus

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātāji Ubisoft paziņojuši par 15 spēlēm, kuru serveri tiks izslēgti, tādējādi pārtraucot atbalstu šīm spēlēm, kā arī liedzot iespēju daudzspēlētāju režīmam.

    Par šādu soli uzņēmums lēmis tāpēc, ka tās jau ir pietiekami vecas, kā arī doma ir ieguldīt resursus jaunākās spēļu versijām. Oficiālā serveru izslēgšanu notiks tieši ar mācību gada sākumu, proti, 1. septembrī. Kā jau minēju, tad šīs spēles ir ar savu pieredzīti, jo tiks atslēgti serveri tādiem grandiem, kā “Assassin’s Creed II”, ko vairs nevarēs palaist datoros un PlayStation 3. Tāpat “Assassins Creed 3” (2012. gada izlaidums) visās spēļu platformās, un vēl trīs šīs franšīzes spēles.

    Reklāma

    Vēl no zināmākajiem nosaukumiem varētu būt “Far Cry 3” datoros, Xbox 360 un PlayStation 3 konsolēm. Sarakstā atrodamas spēles “Prince of Persia: The Forgotten Sands”, “Rayman Legends” un “Splinter Cell: Blacklist”. Kā redzams, tad šie nosaukumi tiešām ir ar savu vēsturi, kā arī pārstāvētās spēļu konsoles vairs nav ļoti populāras, zinot to, ka jau ir izlaistas vismaz divas jaunākas paaudzes. Tā kā solis liekas visai loģisks.

    Protams, ja šīs ikoniskās un oriģinālās spēles joprojām ir jūsu datoros, tās varēs turpināt spēlēt, vai arī pēdējais laiks tās iegūt savā īpašumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    06.07.2022 21:45

    Cerams, ka ietaupīto elektroenerģiju novirzīs bitcoin rakšanai 🙏

    Krotow
    06.07.2022 23:52

    Elektriskajam krēslam muldoņu eitanazēšanai.

    Reklāma