Web Analytics
More
    Reklāma

    Neskatoties uz NFT popularitātes kritumu, “LG” tos ienesīs savos televizoros

    Jaunākie raksti

    2021. gads nenoliedzami bijis NFT (non-fungible tokens) populariātes zenīta laiks. Gan cilvēkiem, gan uzņēmumiem bija liela interese par šiem digitālajiem žetoniem, un to tirdzniecība gāja uz urrā. Gada sākumā arī rakstījām par to, ka “Samsung” savos jaunajos televizoros piedāvās NFT platformu, kur varēs meklēt, tirgoties ar šiem digitālajiem nieciņiem. Nu arī “LG” izdomājis savos televizoros ienest NFT.

    Dienvidkorejas elektronikas ražotājs paziņojis, ka sākot ar 5. septembri lietotājiem ASV, kuriem pieder “LG” televizors ar webOS 5.0 vai jaunāku versiju, ir piekļuve jaunajai NFT platformai “LG Art Lab”. Tā primāri funkcionē kā digitālo tokenu pirkšanas un pārdošanas vieta, kas pieejama televizora sākuma ekrānā. Savukārt lietotājiem NFT glabāšanai tiek piedāvāts “LG” jaunais “Wallypto” mobilais maks.

    Reklāma

    Tomēr jāsaka, ka šis ir interesants laiks, kad “LG” nolēmis iesaistīties šajā trakumā. Spriežot pēc NFT tirdzniecības apjomiem ikdienā platformā “OpenSea”, cilvēki sāk nopietni zaudēt interesi par šiem digitālajiem tokeniem. Piemēram, 28. augustā platformā tika apstrādāti NFT darījumi piecu miljonu dolāru vērtībā, kas ir par 99% mazāk nekā pāris mēnešus iepriekš – maijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    06.09.2022 12:57

    NFT televizoros, mainingu putekļsūcējos.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    06.09.2022 16:17

    Mass adoption

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    06.09.2022 16:18

    Aizmirsu piebilst:

    vetsīt

    Reklāma