Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ražos vairāk nekā 80% no iPhone 14 modeļu displejiem

    Jaunākie raksti

    Pirms neilga laika ziņojām, ka tieši Samsung piegādās augstākas kvalitātes displejus gaidāmajiem iPhone 14 Pro modeļiem. Tagad analītiķi dalījušies ar informāciju, ka Samsung kopumā piegādās vairāk nekā 80% no visiem nepieciešamajiem ekrāniem.

    Balstoties uz pieejamo informāciju, Apple no Samsung ir pasūtījusi 82% iPhone 14 modeļu displejus, tikmēr 12% piegādās LG Display, bet vēl 6% Ķīnas uzņēmums BOE. Vismaz pašā sākumā visus iPhone 14 Pro displejus piegādās Samsung, jo LG ir problēmas ar piegādes apjomu nodrošināšanu, un uzņēmums jaunos Pro displejus varētu sākt piegādāt ar septembri, kad jau pirmie viedtālruņi nonāks pie pircējiem.

    Trešais ražotājs BOE ir spējīgs piegādāt arī lielāku apjomu, tomēr Apple no viņiem iegādāsies pavisam nelielu skaitu iPhone 14 ekrānus. Iespējams, tas saistīts ar nesenu sadarbību, lai pārbaudītu displeju kvalitāti. Salīdzinājumam Samsung arī iepriekšējā gadā piedādāja 83% no visiem iPhone 13 ekrāniem.

    Šobrīd pieejama informācija, ka jūnijā tika pasūtīti 1,8 miljonin displeju, 5,35 jūlijā, vairāk nekā 10 miljoni augustā un vairāk nekā 16,5 miljoni tieši septembrī. Tas nozīmē, ka pirmo trīs mēnešu laikā Apple ir nodrošinājušies ar aptuveni 34 miljoniem iPhone 14 viedtālruņu modeļiem. Jaunos modeļus mēs ieraudzīsim jau nākamajā trešdienā, 7. septembrī, kad 20:00 notiks ierastā Apple rudens produktu pirmā prezentācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    02.09.2022 21:59

    Ražos vai atdos tos kas palikuši pāri no 3 gadus vecajiem modeļiem?😄

    Igors un Draugi
    11.09.2022 17:30

    Wtf? Samsung ražos iPhone ekrānus! Vai tiešām Apple nemāk ražot pati sev ekrānus?

    Kursors.lv
    11.09.2022 17:32

    Apple prot izstrādāt gadžetus un tos mārketēt. Detaļas, lai ražo citi. Samsung jau daudzus gadus ir Apple produktu sastāvdaļu ražotājs.

    Reklāma