Web Analytics
More
    Reklāma

    Google investē LG Display, cerot izveidot liektus Pixel 3 viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Lai arī LG ir spējis parādīt divus visai viduvējas kvalitātes liektos ekrānus LG G Flex un LG G Flex2 viedtālruņos, tomēr vēl arvien liekti un lokani ekrāni ir nākotnes tehnoloģija. LG lielākais konkurents lokanu ekrānu izveidē ir Samsung, bet pagaidām neviens nav spējis parādīt strādājošu lokano ekrānu.

    Tiek ziņots, ka Google investēs 880 miljonus līdz vienu miljardu dolārus LG Display divīzijā. Nauda aizies tieši lokanu ekrānu izstrādē. Šāds naudas apjoms ir uzskatāms par pamatīgu investīciju, kas tiešām spētu pavirzīt tuvāk lokanu OLED ekrānu iznākšanu. Visticamāk, Google vēlas nākamajā gadā Pixel 3 sērijas viedtālruņus aplaimot ar jauna tipa LG ražotiem OLED ekrāniem.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka HTC un Google noslēguši divu gadu līgumu par Pixel viedtālruņu ražošanu, kas nozīmē, ka arī šī gada Pixel 2 modeļus ražot drīkstēs HTC. Bet jau šobrīd starp vairākiem ražotājiem esot uzsākta cīņa par Pixel 3 modeļu izstrādi un ražošanu. Par Pixel 3 ražošanu šobrīd cīnās jau atkal HTC, LG, TCL un Coolpad kopā ar LeEco. Protams, Pixel viedtālruņu sērija ir ļoti nozīmīgs noieta tirgus – tas nav neizmērojami liels, tomēr Google viedtālruņu entuziasti vairākus miljonus Pixel 3 iegādāsies. Tiek lēsts, ka Pixel 3 sēriju iekāros vismaz 5 miljoni pircēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma