Web Analytics
More
    Reklāma

    AirPods Pro austiņas kļuvušas par vecāko Apple produktu, ko vēl var iegādāties

    Jaunākie raksti

    Apple AirPods Pro bezvadu austiņas tika izziņotas 2019. gada 28. oktobrī, kas nozīmē, ka pēc nepilniem trim mēnešiem tās apritē būs jau trīs gadus. Šis Apple produkts šobrīd kļuvis par vecāko, kuru vēl ir iespējams iegādāties, proti, vairā nekā 1000 dienas.

    Visvecākā produkta rekords joprojām pieder iPod touch atskaņotājam ar 1153 dienām, iespējams, ka AirPods Pro to izdosies pārspēt, taču ļoti daudz tiek baumots par gaidāmajām otrās paaudzes austiņām. Iespējams, ka tas varētu notikt šī gada otrajā pusē, precīzāk pat gada noslēdzošajā ceturksnī. Piemēram, reizē ar nākamo iPhone un Apple Watch modeli, varētu izziņot arī tik ikdienišķās bezvadu austiņas.

    Sagaidāms, ka dizains tomēr varētu palikt iepriekšējais, kaut arī dažādos attēlos parādās austiņas bez kājiņām. AirPods Pro 2 būtu aprīkotas ar sensoru, kas palīdz sajust ādu, lai saprastu, vai tās ir ievietotas ausī. Tāpat darbību uzlabos jauns procesors, kā arī austiņas varētu vairāk koncentrēties uz dažādiem aktīvam dzīvesveidam noderīgiem mērījumiem. Uzlādes kārbiņa saņemtu iespēju atskaņot skaņas signālu, kas noderētu tad, kad to nevarētu atrast, un integrāciju ar Find My lietotni.

    Viens no lielākajiem jaunumiem un ieguvumiem būtu Apple Lossless Audio kodējuma izmantošana, apejot Bluetooth savienojuma ierobežotās iespējas. Tas nodrošinās augstāku skaņas kvalitāti, iespējams, iezīmējot nākotnes Apple audio produktu tehniskās iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.07.2022 10:29

    Vai gadījumā eipl nevajadzētu iesūdzēt tiesā par nepareizu Bluetooth tehnoloģijas lietošanu?

    Reklāma