Web Analytics
More
    Reklāma

    Īpaši izturīgais Apple Watch modelis varētu maksāt gandrīz 1000 dolārus

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties rudenim, arvien vairāk sāk parādīties informācija par to, ka Apple varētu izlaist īpaši sportistiem piemērotu viedpulksteni. Pēdējās baumās izskan, ka tā cena varētu sasniegt pat 999 dolārus, kas ir tikpat, cik maksā iPhone 13 Pro viedtālrunis.

    Šādu informāciju sniedzis viens no zināmākajiem un uzticamākajiem Apple analītiķiem Marks Garmans (Mark Gurman). Viņš uzskata, ka šis īpaši izturīgais modelis konkurēs ar Garmin veidotajiem sporta viedpulksteņiem. Domāju, ka šobrīd kaismīgākie Garmin lietotāji un entuziasti noteikti vīpsnātu par šādu informāciju, taču kā es teicu savā Garmin fēnix 7S apskatā, tad labprāt gribētu, lai viņi nonāktu Apple, Samsung vai Google paspārnē tieši programmatūras dēļ.

    Mēs jau iepriekš ziņojām par šo modeli, un sagaidāms, ka tā lielākais ieguvums būs izturīgais korpuss, kas būs veidots no metāla, kā arī funkcionalitātes ziņā tam varētu būt vairāk sensoru. Lai konkurētu ar šo pašu Garmin, noteikti būtu jāsniedz vairāk sporta un aktivitāšu datu nekā tas ir pieejams šobrīd. Izturīgais Apple Watch modelis varētu būt piemērots tiem, kuri nodarbojas ar dažādiem aktīvajiem sporta veidiem ekstrēmos apstākļos, piemēram, kāpšanu kalnos.

    Iespējams, ka rudenī ieraudzīsim jaunu klasisko Apple Watch Series 8 modeli, atjauninātu Apple Watch SE versiju, kā arī izturīgo versiju, par kuras nosaukumu domas dalās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma