Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka “Apple” izlaidīs ekstrēmiem sporta veidiem paredzētu pulksteni

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka paralēli visām citām ierīcēm un jaunajai “Apple Watch 8” sērijai kompānija “Apple” izstrādā jaunu “Apple Watch” modeli, kas būs piemērots ekstrēmo aktivitāšu veicējiem. Baumots, ka šai ierīcei būs lielāks displejs, izturīgāks korpuss un lielāks akumulators, kas to ļaus ērti un droši izmantot arī ekstrēmākās situācijās.

    Norādīts, ka šī pulksteņa ekrāna izmērs būšot par 7% lielāks nekā “Apple Watch 7” un sasniegs teju divas collas pa diagonāli. Tā izšķirtspēja sasniegs 410 x 502 pikseļus. Ierīces korpuss būs veidots no izturīgāka materiāla, displejs iegūs paaugstinātu pretestību pret triecieniem. Kā ķirsītis uz tortes – pulkstenis būs aprīkots ar lielāku akumulatoru, kas nozīmē ilgāku baterijas darbības laiku.

    “Bloomberg” ziņo, ka jaunais ekstrēmas aktivitātes atbalstošais pulkstenis tikšot izlaists kopā ar standarta “Apple Watch Series 8”, kura ekrāna lielums būs 1,9 collas pa diagonāli.

    Jāpiezīmē gan, ka šī nav pirmā reize, kad tiek baumots, ka “Apple” varētu izlaist šāda veida pulksteni. Iepriekš runāts, ka jau 2021. gadā pie lietotājiem nonāks “Apple Watch”, kas paredzēts ekstrēmo sporta veidu cienītājiem. Atliek vien gaidīt “Apple” nākamo produktu prezentāciju, lai tiktu skaidrībā par šo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma