Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēdējais iPod touch modelis ir jau vairāk nekā 1000 dienas vecs

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā apritēja precīzi 1000 dienas kopš tika prezentēts “jaunākais” iPod touch mūzikas atskaņotāja modelis. Visticamāk, tas arī iezīmēs vispārējo Apple iPod ēras noslēgumu.

    Septītās paaudzes iPod touch tika prezentēts 2019. gada 28. maijā, un tas ir viens no vecākajiem Apple produktiem, ko vēl var oficiāli iegādāties. Kaut gan arī tā iegāde nav tik viegla, jo mājaslapā to nāksies speciāli meklēt, tāpēc ka iPod touch nav izdalīta atsevišķa sadaļa. Jāpieņem, ka šis produkts jau ir sevi pārdzīvojis un tā aktualitāte, pateicoties iPhone iespējām un popularitātei, vienkārši nav nepieciešama.

    Apple iPod touch ir lētākā iOS ierīce, kuras cena sākas no 199 USD. Atskaņotājs ir aprīkots ar 4 collu displeju un A10 procesoru. Kā arī tam joprojām ir 3,5mm audio izeja, bet atmiņa sasniedz 256GB. Tomēr atskaņotājs kopš 2019. gada nav saņēmis nekādus atjauninājumus, kā arī tā dizains nāk vēl no vecākiem iPod touch modeļiem. Nākamais oficiāli nopērkamais vecākais produkts ir AirPods Pro bezvadu austiņas, kuras arī tika izlaistas 2019. gada oktobrī.

    Droši vien, ka mēs neieraudzīsim jaunu iPod touch, bet AirPods Pro otrās paaudzes modelis gan varētu parādīties jau nākamajā mēnesī vai vismaz 2022. gada ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma