Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple produktu prezentācija varētu būt gaidāma jau 8. martā

    Jaunākie raksti

    Medijs Bloomberg ziņo, ka pirmā Apple 2022. gada produktu un jaunumu prezentācija varētu notikt pēc mēneša, proti, 8. martā. Balstoties uz iepriekšējo vēsturi un baumām, tad Apple rīko pavasara prezentācijas, un tīģera gads produktu ziņā solās būt ļoti ražīgs tieši rudenī.

    Kaut arī marta sākumu varbūt nevar uzskatīt gluži par pilnvērtīgu pavasari, bet, iespējams, tieši šajā 8. martā dienā Latvijā būs jau pietiekami pavasarīgs laiks. Katrā ziņā tā ir otrdiena, kad parasti notiek Apple pasākumi. Tas ko sagaidām ir atjaunots iPhone SE trešās paaudzes modelis. Tas joprojām saglabās klasisko formu ar sākuma pogu ekrāna priekšējā apakšējā daļā, taču saņems gan jaunu procesoru, 5G modemu un uzlabotu kameru. Šis modelis, visticamāk, paliks lētākais nopērkamais iPhone. Iepriekšējais iPhone SE tika izziņots 2020. gadā.

    Arvien vairāk ziņas pienāk par jauna iPad Air planšetdatora modeli, kas arī tika atjaunināts 2020. gadā, un gribas piekrist avota autoram, ka šo uzskatu par labāko Apple planšetdatoru. Tā kā pa šiem diviem gadiem iPad Pro ir spēris lielus soļus uz priekšu gan jaudas, gan displeja ziņā, kā arī iPad mini principā ir maza iPad Pro kopija, tad būtu laiks uzfrišināt iPad Air modeli. Nākamais planšetdatora modelis varētu saņemt jaunu procesoru un 5G atbalstu.

    Daudz tiek runāts par jauniem Mac datoriem ar Apple ARM procesoriem. No ekspertiem un baumotājiem tiek gaidīts vai nu iMac Pro viss vienā dators ar M1 Pro vai M1 Max procesoriem, vai arī šos procesorus ieraudzīt mazajā Mac mini galda datorā. Principā radošo sfēru pārstāvji vēlas kādu no šiem modeļiem saņemam jaudīgākos Apple datoru procesorus, lai tie nav pieejami tikai MacBook Pro portatīvajos datoros. Izklausās, ka mēs varētu ieraudzīt tieši Mac mini ar M1 Pro vai M1 Max procesoriem. Taču vispirms sagaidīsim oficiālu paziņojumu no Apple par pavasara prezentācijas norisi.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma