Web Analytics
More
    Reklāma

    2022. gada rudens varētu nest bagātīgāko Apple produktu ražu

    Jaunākie raksti

    Jaunākā informācija un baumas no medija Bloomberg eksperta Mark Gurman liecina par to, ka šī gada rudens varētu nest visvairāk jaunu Apple produktu.

    Kā norāda Marks, tad Apple strādā pie četriem jauniem iPhone modeļiem, lētāka MacBook Pro portatīvā datora, atjaunota un lielāka izmēra iMac datora, jaunas Mac Pro jaudīgās darbstacijas, jauniem iPad Pro un parasto iPad planšetdatoriem, dizainiski pārveidota MacBook Air, otrās paaudzes AirPods Pro bezvadu austiņām un trīs Apple Watch modeļiem. Patiesībā, ja paskatās gada griezumā, tad šo produktu nav krietni vairāk. Drīzāk efekts panākts ar to, ka daļa produktu saņems vairākus modeļus.

    Liela daļa no šiem produktiem tiešām varētu būt gaidāmi tieši rudenī, kaut arī jau tiek runāts par Apple pavasara pasākumu. Pēc pāris mēnešiem, aprīlī, mēs varētu ieraudzīt jaunu iMac un iPhone SE 5G versiju. Pavasaris varētu nest tik ilgi gaidīto iMac datoru ar M1 Pro vai Max procesoriem, izveidojot jaudīgāku viss vienā datoru, papildinot šobrīd esošo iMac ar M1 procesoru.

    Daudz ticamāk ir tas, ka liela daļa nosaukto produktu parādīsies tieši rudenī, kad arī mēs ieraudzītu MacBook Air un iPad Pro, kas būtu aprīkoti ar M2 procesoriem. Jaudas palielinājumu varētu saņemt arī Mac mini, aprīkojot to ar M1 Pro procesoru. Attiecīgi multimediju jomas pārstāvji tiešām cer uz kādu galda datora tipa iekārtu ar šodiem jaudīgaiem Apple ARM procesoriem. Protams, papildu tam vasarā varētu tikt izziņotas jaunās operētājsistēmu versijas – iOS 16, iPad OS 16, macOS 13 un watchOS 9.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    25.01.2022 13:30

    Ko tad baumo kā 4. iphone modeli? Jo baumas norāda ka iphone mini vairāk nebūs, tad vienīgi ceturtais ir domāts kā SE3 vai kas tml

    Reklāma