Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījušās baumas par jaunu MacBook Air modeli 2022. gadā

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā pirmdienā notika otrais Apple rudens pasākums, kurā tika prezentēti jaunie MacBook Pro portatīvie datori, kas piedzīvojuši gan vizuālas, gan tehniskas pārmaiņas. Neilgi pēc tam parādījusies jauna informācija par līdzīgiem MacBook Air portatīvajiem datoriem, kuri varētu tikt prezentēti 2022. gada vidū.

    Mazais un vieglais portatīvā datora modelis Apple MacBook Air varētu, iespējams, ir populārākais uzņēmuma dators, pateicoties savulaik revolucionārajam mazajam izmēram, taču pēdējos gados tas nav piedzīvojis daudz izmaiņu. Ja nu vienīgi tas bija pirmais produkts ar jauno ARM datoru procesoru. Jaunākās baumas ziņo, ka nākamajā gadā mēs ieraudzīsim jauna dizaina MacBook Air modeli, kas krietni vairāk līdzināsies nupat kā prezentētajiem MacBook Pro 14 un 16 collu modeļiem. Tas nozīmē, ka forma būs vairāk kvadrātveida ar noapaļotiem stūriem un visa pamatne būs vienlīdz augsta, nevis kā līdz šim ar sašaurinājumu.

    Reklāma

    Tāpat jaunais Air modelis varētu saņemt M2 procesoru, kas nebūs tik jaudīgs kā M1 Pro un M1 Max, tomēr tā būs nākamā ARM procesoru paaudze, nodrošinot atbilstošu jaudu un enerģijas patēriņu dažādiem ikdienas darbiem. Vieglais MacBook modelis nesaņems ventilatorus, līdz ar to tas būs pilnībā kluss. Sagaidāms, ka arī ekrāns varētu saņemt jauno izgriezumu, kurā iebūvēta kamera, taču displejs nebūs ProMotion kā MacBook Pro modeļos. Tāpat nebūs papildu pieslēgvietas SD kartēm vai HDMI, taču varētu tikt pievienota MagSafe uzlādes tehnoloģija. Man šīs baumas gribas salīdzināt ar 2020. gada MacBook Pro modeļiem, kas tagad varētu iemiesoties 2022. gada versijā.

    Iespējams, ka tieši tāpēc nākamais portatīvā datora modelis nesauksies MacBook Air, bet vienkārši MacBook, kaut arī šis nosaukums jau ticis izmantots iepriekš. Līdz tam gan vēl būs jāpagaida, bet jau zināmās baumas liekas ļoti interesantas. Vienīgi no vizuālā viedokļa nepatīkami liekas tas, ka ekrānam varētu būt baltas apmales, un līdzīgi būtu veidota arī klaviatūru. Krāsu gammas varētu līdzināties atjaunotajiem iMac datoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    25.10.2021 11:08

    Galvenais, lai nav izgriezuma…

    Epl
    25.10.2021 11:22
    Reply to  KKTK

    Es nesaprotu, ko cilvēki var cepties par to. Tak uz ekrāna ir vairāk vietas, jo menu bar ir augstāk.

    Rūdolfs Rancāns
    25.10.2021 19:39

    Kādi video? Videozvani? Jo jebkurš kontents būs 16:9 attiecībā vai šaurāk, bet jaunie ekrāni ir ar 16:10 malu attiecību.

    nnjhh
    31.10.2021 18:40

    redzot šos pro kropļus, labprat paņemtu Air, kas izskatās citādāk. Lai gan mans m1 joprojām var paveikt visu, ko liek priekšā, un vairāk.

    Reklāma