Web Analytics
More
    Reklāma

    Ēras beigas! Apple pārstāj ražot iPod mūzikas atskaņotājus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple paziņojis par to, ka oficiāli tiek pārtraukta mūzikas atskaņotāja iPod touch ražošana, kas nozīmē, ka pilnībā tiks pielikts punkts ikoniskajai iPod produktu sērijai.

    Pirmo mūzikas atskaņotāju iPod Apple prezentēja 2001. gadā, kas mainīja visu mūzikas industriju, piedāvājot maza izmēra ierīci, kurā glabāt lielu skaitu dziesmu. Vairāk nekā 20 gadu laikā radītas dažādas versijas kā iPod nano, iPod shuffle un iPod touch. Pēdējā versija iznāca 2007. gadā, reizē ar iPhone viedtālruni, un tā principā bija iPhone tikai bez iespējas veikt zvanus. Pēdējo tehnisko un vizuālo atjauninājumu iPod touch saņēma 2019. gadā, bet jau agrāk bija jūtams, ka produkta reālais pielietojums krītas, pateicoties viedtālruņu attīstībai.

    Avots: Apple

    Tagad Apple oficiāli paziņojuši, ka tiks pārtraukts piedāvāt iPod touch, kas nozīmē, ka produkta līnija iegulsies vēstures lappusēs. To gan vēl varēs iegādāties, kamēr prece būs pieejama noliktavās. Patiesībā ir pārsteigums, ka uzņēmums to vispār vēl piedāvāja, kaut gan oficiālajā mājaslapā to nemaz nav tik viegli atrast. Skaidrs, ka šīs savā ziņā ir bēdīgas ziņas lieliem Apple faniem, jo iPod noteikti bija viens no uzņēmumam ikoniskākajiem produktiem, kā arī liels ieguvums mūzikas faniem.

    Skatoties uz mūsdienu viedtālruņiem, jāpiebilst, ka iPod touch vēl bija aprīkots ar 3,5mm audio izeju, kas ļāva to savienot ar vada austiņām, neliekot obligāti izmantot bezvadu austiņas.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma