Web Analytics
More
    Reklāma

    Elago piedāvā iPod Shuffle dizaina apvalku tavam AirTag

    Jaunākie raksti

    Aksesuāru tirgus Apple produktiem laikam nekad nebeigs pārsteigt un tajā vienmēr būs vieta izdomai, jo uzņēmums Elago tagad piedāvā AirTag izsekotāju ievietot apvalkā, kas līdzinās klasiskajam iPod Shuffle mūzikas atskaņotājam.

    Pirmdien pats Apple “pārsteidza” pasauli, sākot piedāvāt pulēšanas lupatu ekrānu tīrībai, un tagad Elago piedāvā klasiska akcenta iespējas. Uzņēmums jau līdz šim ir veidojis dažādus Apple ierīču aksesuārus, atsaucoties uz pagātnes tendencēm. AirTag izsekošanas ierīci varēs ievietot iPod Shuffle silikonā apvalkā, un es ceru, ka ikviens vēl atceras vai vismaz ir dzirdējis par šo mazo atskaņotāju. Tā pirms iPhone laikiem bija viena no populārākajām ierīcēm, kas arī nedaudz sašūpoja mūzikas industriju, ļaujot mums ikdienā klausīties savu iemīļoto mūziku ļoti mazā ierīcē bez ekrāna, un dziesmas pārslēdzot pēc brīva algoritma.

    Reklāma

    Avots: Elago
    Oriģinālais Apple iPod Shuffle

    Elago radītais apvalks ļaus atgriezties pagātnē, un vizuāli iegūt sajūtu, ka varam lietot apļa formā izvietotās pogas, kurām bija plastmasīgā skaņa un kas ļāva pārslēgties starp dziesmām. AirTag varēs iespiest silikonā apvalkā, līdz ar to no priekšas tas būs slēgts un aizsargāts, bet aizmugurē varēs redzēt pelēko baterijas aizsarga daļu. Tas būs aprīkots ar karabīni, kas to ļaus ērti pievienot dažādām citām lietām, kā soma, maks vai atslēgu piekariņš. Elago iPod Shuffle apvalku var iegādāties Amazon platformā, un tā cena ir 12,99 USD, kas nav pārāk daudz, salīdzinot ar citiem silikona/gumijas AirTag apvalkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    21.10.2021 18:25

    Atceros ka Shuffle jau mani vairs neinteresēja, jo pirms tam bija kārtīgs iPods ar ekrānu un HDD kurā varēja “sabāzt” visus CD – vēl tagad mētājās plauktā. Laikam no tā arī izrietēja vēlme iegādāties Iphone 3, citādi nekādas mīlestības pret Ābola produktiem nebija.
    Manuprāt ir diezgan stulbi šādi kaut ko imitēt.

    Reklāma