Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple sasniedzis kārtējo veiksmīgo finanšu ceturksni

    Jaunākie raksti

    Apple publiskojis 2022. gada pirmā ceturkšņa finanšu rezultātus, kas atkal kārtējo reizi ir auguši un sasnieguši vēsturiski labākos rādītājus, neskatoties uz notiekošo pasaulē.

    Šī gada pirmajos trīs mēnešos uzņēmuma apgrozījums bijis 97,3 miljardi dolāru, un tas ir par 9% vairāk, salīdzinot ar šo pašu periodu iepriekšējā gadā. Tāpat sasniegti labākie pārdošanas apjomi tieši iPhone, Mac un valkājamo ierīču segmentā. Nevar nepiekrist Apple izpilddirektoram Timam Kukam, kurš labos rezultātus komentē kā pierādījumu tam, ka uzņēmums koncentrējas uz inovācijām un pasaulē labāko produktu radīšanu. Protams, par pēdējo katram būs savs viedoklis.

    Avots: Cult of Mac

    Skaitļi nekad nemelo, par to gan mēs visi varētu vienoties. Vēsturiskais apgrozījums pat ir pārsniedzis ekspertu prognozes, kas bija 93,9 miljardu apmērā, sasniedzot 97,3 miljardus dolāru. Joprojām turpina augt ieņēmumi tieši no Apple piedāvātajiem servisiem, kas attaisno stratēģiju patērētāju ievilkt stabilos mēneša maksājumos. Tāpat ļoti populārs ir bijis gan iPhone 12, gan iPhone 13 modelis, un kopumā palielinājis aktīvo uzņēmuma ierīču skaits. Saistībā ar labajiem rezultātiem, ikviens akciju turētājs saņems 0,23 dolāru dividendi par vienu īpašumā esošo akciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma