Web Analytics
More
    Reklāma

    iFixit atklāj, ka Mac Studio cieto disku var nomainīt, bet ne palielināt

    Jaunākie raksti

    Beidzot jaunais Mac Studio dators nonācis arī pieredzējušo iFixit meistaru rokās, lai veiktu tā uzbūves izpēti un novērtētu iespējas veikt komponenšu remontu un uzlabojumus. Pirmajos testos atklājies, ka papildu SSD pieslēgvieta tomēr nedod iespēju palielināt atmiņu.

    Pagājušajā nedēļā ziņojām, ka Mac Studio ir iebūvētas divas SSD atmiņu pieslēgvietas, kas varētu nozīmēt, ka šim datoram var palielināt cietā diska ietilpību. Taču tad vēl nebija pieejams precīzs apstiprinājums, ko tagad sniedz iFixit. Kā norāda izjaucēji, tad šo pieslēgvietu nebūs iespējams izmantot papildu atmiņas pievienošanai, jo tā vienkārši nestrādās un netiks atpazīta. Apple Mac Studio spēs darboties ar tādas ietilpības atmiņu, ar kādu tas ir oriģināli iegādāts. iFixit arī izmēģināji dažādas kombinācijas, pie oriģinālā SSD pieslēdzot citas atmiņas, tomēr nevienā situācijā otrā nestrādāja. Šis laikam ir labākajās Apple tradīcijās.

    Vienīgais variants bija nomainīt oriģinālo SSD disku ar citu tādas pašas ietilpības, kas ļāva instalēt jaunu macOS operētājsistēmu, un pēc tam startēt datoru. Tas liek uzdot jautājumus, kāpēc vispār ir iekļauta iespēja mainīt SSD atmiņas, taču tas varētu būt saistīts ar servisu, kad tomēr nāktos mainīt šo komponenti. Protams, to varēs izdarīt tikai oficiālajos Apple servisos. Zīmols apgalvo, ka Mac Studio saņēmis lielākos ventilatorus, neskaitot lielo Mac Pro datoru. Remonta sarežģītības pakāpe novērtēta ar sešām ballēm no desmit.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma